Влиятелният холивудски продуцент Джефри Каценбърг нарече опозорения магнат Харви Уейстейн

...
Влиятелният холивудски продуцент Джефри Каценбърг нарече опозорения магнат Харви Уейстейн
Коментари Харесай

Уейнстейн беше заклеймен като „чудовище” от Джефри Каценбърг


Влиятелният холивудски продуцент Джефри Каценбърг назова опозорения магнат Харви Уейстейн „ страшилище ”, само че добави, че той не е бил див звяр единак в половите набези против дами.

„ Без подозрение, той е страшилище ”, съобщи Каценбърг в изявление за „ Уолстрийт джърнъл ”.

„ Проблемът е, че има глутница вълци; той не е солов реализатор в това, което е правил. Точно с това би трябвало да открием по какъв начин да се оправим ”, заключи Каценбърг.

Повече от двадесет актриси, измежду които и звезди като Гуинет Полтроу, Анджелина Джоли и Мира Сорвино оповестиха, че са били обекти на полов тормоз от страна на продуцента Уейнстейн.

Откакто този месец започнаха да валят разкритията, някои за произшествия отпреди тридесетина години, Холивуд обърна тил на Уейнстейн.

„ Сто % сигурен съм, че Харви Уейнстейн не е бил самичък в това ”, сподели Каценбърг, който до 1994 за 10 години беше отпред на „ Уолт Дисни студиос ”. Той даже е бил началник на Уейнстейн за известно време, откакто „ Дисни ” купува компанията на братя Уейнстейн „ Мирамакс ” през 1993.

Каценбърг призна, че дълго е размишлявал по какъв начин е могъл да не забележи знаци, че Уейнстейн е злоупотребявал със служебното си състояние, когато са били избирани актриси за присъединяване във филми.

„ Има двама Харви ”, сподели Каценбърг. „ По някакъв метод това негово държание е било замаскирано пред мен ”, счита процудентът.

Каценбърг похвали смелостта на дамите, дръзнали да приказват намерено за преживелиците си. Той счита, че след този скандал всеки на виновен пост в Холивуд мисли по какъв начин да се оправи с казуса, който стана център на внимание. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР