Властелинът на подземна София Златомир Иванов – Златко Баретата, очевидно

...
Властелинът на подземна София Златомир Иванов – Златко Баретата, очевидно
Коментари Харесай

Кой е висшият магистрат, облажил се с 500 бона за чадър над Златко Баретата?


Властелинът на подземна София Златомир Иванов – Златко Баретата, явно е наясно с максимата, че това, което не се купува с пари, се купува с доста пари, имайки поради обстоятелството, че е съумял да се домогне до протекцията на върховен магистрат против „ такса обслужване “ от 500 000 лева

 

В магистратските среди настойчиво се носи мълвата, че Златко Баретата е съумял да притегли в тима си арбитър с голямо въздействие. Задачата му е да неодобрява всеки опит за изправяне пред съда на някогашния антимафиот.

 



Непосилната на пръв взор услуга се трансформирала в негласна договорка, с помощта на половин млн. лева (според мълвата това е годишна такса).

Различните източници спрягат разнообразни магистрати. Тепърва ще стане ясно кой тъкмо е изкушилият се арбитър.

 

Вероятно точно поради протекциите от Темида, името на Златко Баретата през последните години бе покрито много сполучливо и изчезна от престъпната хроника.

„ Потапянето “ на боса стартира още преди десетилетие – 29.01.2013 година, когато незнайни досега убийци гръмнаха боса на стълбите пред Съдебната палата в София. Десетки софиянци станаха директни очевидци на екшъна.

 

В момента, в който Златко Баретата бе повален от патрон на стълбите на Съдебната палата, отиваше на съвещание по делото „ Фирмата “ в Софийския апелативен съд. Минути след стрелбата помещението, откъдето бяха изстреляни патроните против биг боса, бе опожарено, с цел да се заличат всички следи. Макар Баретата да се възвърне, и до през днешния ден върви с бастун, а стрелецът остава незнаен.

 

Над 200 млн. евро къта Златко Баретата след челния си конфликт с КПКОНПИ. Огромното благосъстояние, изкарано от търговия с дрога от боса, от дълго време е изнесено в чужбина по сметки на офшорни компании на името на подставени лица, което ги прави недостъпни за управляващите.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР