Влаковете в страната ще продължат да се движат без промяна

...
Влаковете в страната ще продължат да се движат без промяна
Коментари Харесай

Движението на влаковете в страната ще продължава без промяна в тяхното разписание

Влаковете в страната ще продължат да се движат без смяна в разписанието си, оповестяват от "Холдинг БДЖ ".

Единствената смяна в придвижването на влакове на този стадий е обвързвана с ограничаването на достъпа до град Банско, като всички влакове, които пътуват по маршрута Септември-Добринище-Септември, не стопират на гара Банско, а два крайградски пътнически влака по маршрута Разлог-Добринище-Разлог няма да се движат до оповестяване на края на карантината.

Клиентите на БДЖ, на които се постанова да пътуват с трен, ще би трябвало да потвърдят задачата на своето пътешестване, като контрола на достъпа на пътуващите ще се провежда от чиновниците на реда. Тази мярка ще се извършва по отношение на новите инструкции в заповед на министъра на опазването на здравето за предотвратяване от разпространяването на ковид.

БДЖ осведоми своите клиенти да закупуват билети единствено при необходимост на своето пътешестване с потвърдена нужда от трудово естество, здравословни аргументи, завръщане в личния сегашен или непрекъснат адрес или дом. Националният железопътен транспортьор не носи отговорност за клиентите, които не могат да потвърдят нуждата на пътуването си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР