Владимир Путин ще дойде в България до края на годината.

...
Владимир Путин ще дойде в България до края на годината.
Коментари Харесай

Светлана Шаренкова: Путин идва в България до края на годината

Владимир Путин ще пристигна в България до края на годината. Отношенията България - Русия са влошени. Има възстановяване на връзките на България с Турция, което е вярно, това е персонална победа на Борисов. България може да бъде същият посредник с Русия. Българският път към Москва би трябвало да е пряк. Това сподели в предаването  " Офанзива "  по Канал 3 Светлана Шаренкова, ръководител на Форум България-Русия. 
" България би трябвало да сложи въпроса за глобите против Русия. Не го вършим, тъй като през последните 20-30 години нямаме независима политика, а се водим от Брюксел. България няма темперамент да води суверенна политика ", съобщи Шаренкова.

" Европредседателството няма да остане със забележителни достижения, това са на първо място лозунги и клишета. Сърбия, в случай че влезе в Европейския съюз, ще е огромен триумф. Членстовото в НАТО е изчерпано като смисъл, наличие и философия и пречи на българо-руските връзки. НАТО намира своето битие в измислени хибридни врагове, каквато е Русия, НАТО се появи като нападателна организация ", разясни Светлана Шаренкова.

По думите й Русия не е анексирала Крим. " Винаги е бил част от Русия, Русия ще направи една добра визитна картичка на Крим ", посочи Шаренкова.

Според нея Тръмп си опонира. " Директно се намесва във вътрешните работи на Иран. Това са социално-икономически претенции. Русия се стреми към развиване на многополюсния формат, това е висока дипломация, многопластова и дълбочинна в Близкия Изток ", сподели още Светлана Шаренкова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР