Владимир Христов се присъединява към екипа на компанията преди повече

...
Владимир Христов се присъединява към екипа на компанията преди повече
Коментари Харесай

Лекторите на Retail in Detail: Владимир Христов

Владимир Христов се причислява към екипа на компанията преди повече от 15 години като стажант в първия магазин на телекома. Оттогава заема разнообразни позиции в комерсиалния отдел. През март 2012 година поема управлението на корпоративните клиенти като шеф " Бизнес продажби ", а от 2017 година заема позицията основен шеф " Бизнес маркетинг и продажби ".
Владимир Христов дава отговор за цялостната B2B тактика на компанията и управлява развиването, укрепването и задълбочаването на бизнес-отношенията с корпоративните клиенти на оператора. Преминал е през редица специализации по водачество и мениджмънт, а в края на годината му следва дипломиране по EMBA програмата на университета в Шефилд.

Владимир Христов ще бъде измежду лекторите на годишната конференция Retail in Detail, проведена от сп. " Регал " и GfK, с презентация на тематика " Tрансформация на бизнес модела, обслужваща ритейлъритe ". Конференцията ще се организира на 31 октомври в Sofia Event Center. Повече за събитието, програмата, лекторите и регистрацията може да видите тук
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР