Влади Калинов, който оглавява Дирекцията за национален строителен контрол, и

...
Влади Калинов, който оглавява Дирекцията за национален строителен контрол, и
Коментари Харесай

Викат шефовете на ДНСК и НСО в комисията Росенец

Влади Калинов, който оглавява Дирекцията за народен строителен надзор, и шефът на Националната работа за защита полк. Емил Тончев да бъдат изслушани идващия вторник в Народното събрание.

Такова решение взеха депутатите от краткотрайната комисия за " Росенец ". Днешното съвещание на комисията завърши за по-малко от час. Целта на парламентарния орган е да откри обстоятелства и условия по отношение на за незаконосъобразни дейности и бездействия на способените органи на територията на Лесопарк " Росенец ", в региона на нос " Чукалята ", гр. Бургас.
 Депутатите с нов скандал за Буджака и Росенец, Демократична България и Има Такъв Народ си приписаха взаимно връзки с Пеевски и Доган Депутатите с нов скандал за " Буджака " и " Росенец ", Демократична България и Има Такъв Народ си приписаха взаимно връзки с Пеевски и Доган
Депутатите за следващ се скараха за комисията " Буджака " и Росенец ". Словесната престрелка стартира съучредителят на Демократична Българи...

Депутатите взеха решение още в комисията да бъдат изслушани представители на компанията " Хермес солар ", някогашният началник на ДНСК Иван Несторов, някогашният и актуалният регионален шеф на Бургас, както и общинският консултант в Бургас Константин Бачийски, който пък води правосъдни каузи по тематиката " Росенец ".

От морската администрация в Бургас пък депутатите ще изискат информация за това какви морски плавателни средства са дебаркирали на пристанището в " Росенец ", като по този начин щяло да се види защо се употребява то.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР