vivo X80 Pro е флагман с параметри от най-висок клас,

...
vivo X80 Pro е флагман с параметри от най-висок клас,
Коментари Харесай

Ревю на vivo X80 Pro – нов смартфон с отлична камера и страхотен екран

vivo X80 Pro е флагман с параметри от най-голям клас, който дебютира у нас през 2022 година. Сред присъщите за него отличителни черти са: впечатляваща камера с технологии от Zeiss, бързо зареждаща се батерия, както и отличен екран.

В редакцията имахме опция да тестваме модела и успяхме да се уверим персонално в неговите качества. В идващите редове ще споделим резултатите от тестванията и нашите заключения за работата на устройството.
-->
Първи усещания

Първото, което вижда човек, е самата кутия. Тя е ексцентрична – с квадратна форма и доста моден дизайн, показващ, че в нея е затворено нещо особено. Вътре с изключение на самия vivo X80 Pro, има защитен кейс, документи, USB кабел, 80 W адаптер за зареждане и слушалки.

Прави усещане също, че съдържащият се в комплекта кейс е доста тъничък и на досег прилича чувството за кожа.



Дизайн

Когато вземем vivo X80 Pro в ръка, незабавно прави усещане стилният и гръмък дизайн. Апаратът може би е малко по-тежък от предстоящото (215 грама), само че това може да е и позитивна характерност, тъй като основава чувството за консистентност и надеждност при работа с него.

Отпред е затрупан със супер тънкото и издръжливо Schott Xensation Up стъкло, а керамичният тил (може да бъде също от стъкло или еко кожа) го прави доста комфортен за потребление с ръка и му оказва помощ да стои устойчиво върху всевъзможни повърхности. На задния панел е ситуирано доста огромно гнездо за камерите.

Смартфонът е екипиран с напълно алуминиева рамка, в дясната част на която се намират бутоните, които при натискане не издават съвсем никакъв тон. В долната му част е ситуиран порт за зареждане, високоговорител и слот за SIM карти, а от горната страна има IR датчик.

Дисплеят

на vivo X80 Pro е 6.78-инчов и е с резолюция 1440 х 3200 (QHD+). Той е с закривен LTPO3 AMOLED дизайн и се опреснява адаптивно с периодичност до 120 Hz. Нашите проби демонстрираха, че със своята величина, бляскавост и изясненост на детайлите екранът е доста комфортен както за ежедневна работа, по този начин и за гледане на филми и друго мултимедийно наличие. Изживяването се усъвършенства в допълнение от доста положителното съответствие сред екрана и корпуса на телефона – 89,9 %.



Камери

Смартфонът е екипиран с 32-мегапикселова селфи камера, която е централно ситуирана в горната част на екрана. Задна му камера е четворна с 50-мегапикселов главен датчик. Освен него на гърба са ситуирани още един 8-мегапикселов перископ-телефото, един 12-мегапикселов телефото и 48-мегапикселов датчик за ултраширокоъгълни фотоси (114˚).

Вижте повече.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР