Вицешампионът от миналата година ЦСКА подписа договор с камерунския национал

...
Вицешампионът от миналата година ЦСКА подписа договор с камерунския национал
Коментари Харесай

ЦСКА привлече камерунски национал

Вицешампионът от предходната година ЦСКА подписа контракт с камерунския национал Раул Седрик Лое, заяви формалната страница на клуба.

" Много съм благополучен, че подписах контракт с този огромен клуб. Запознах се със славната история на ЦСКА и съм сигурен, че взех вярното решение. Искам да оказа помощ на тима да стане първенец и ще дам всичко от себе си. Избрах ЦСКА тъй като разбрах какви са упоритостите на тима и какви футболисти са играли тук. Имах няколко предложения от Испания, Молдова и Израел, само че избрах тази от ЦСКА ", съобщи Раул Лое пред CSKA.BG незабавно, откакто подписа контракта си с ЦСКА.



Той е роден във Франция на 31.01.1989, висок е 191 см и играе на поста отбранителен полузащитник.
Започва да тренира футбол в школата на ПСЖ. На 19 години отива в Испания, където стартира да играе за Манчего и " Сеута ". Със мощните си изяви впечатлява " Осасуна ", където в началото изиграва 28 мача за " Б " тима през сезон 2011/12г. Добрите игри разумно му обезпечават място в представителния отбор.

За интервала 2012-2015 година записва за " Осасуна " в другите шампионати общо 90 мача и 5 гола на сметката си, един от които във вратата на Барселона на " Камп Ноу " през януари 2013г.

През 2015 година Раул Лое минава в катарския " Ал Сайлия ", с който за година и половина изиграва 37 мача и отбелязва 3 попадения. През февруари 2017 халфът се завръща на Иберийския полуостров, още веднъж с екипа на " Осасуна ", и напролет взима присъединяване в 7 мача в елита на Испания. Раул Лое има 12 мача за националния отбор на Камерун.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР