Вицепрезидентът на БФС - Йордан Лечков обяви, че Борислав Михайлов

...
Вицепрезидентът на БФС - Йордан Лечков обяви, че Борислав Михайлов
Коментари Харесай

Неотразим! Боби Михайлов кандидат за БФС

Вицепрезидентът на БФС - Йордан Лечков разгласи, че Борислав Михайлов ще се кандидатира за президент на футболния съюз на идния постоянен Конгрес през 2022 година. Лечков е на мнение, че единствено Михайлов може да стабилизира българския футбол.

Това някогашният национал разяснява пред Блиц.

"  Аз от дълго време съм споделил, че футболният съюз си има президент, че всичко друго е нелегитимно. Че няма по какъв начин да има конгрес сега, а когато му пристигна времето - т.е. през февруари 2022 година. Появиха се кандидат-президенти. Стягат хората акция, неприятно няма, само че конгресът е още надалеч.

Боби си беше и е президент на БФС. Неговата оставка беше една скалъпена история. Принудиха го да я подаде. Сещате се кой стоеше зад всичко това. Така нареченият расистки скандал беше изкусен като че ли по холивудски сюжет - майсторски и професионално.

Следващият президент би трябвало да е отново Борислав Михайлов. Нали желаете вести - ето ви вест. Гореща вест или както му казвате - топ вест. Боби Михайлов ще се кандидатира още веднъж и аз ще издигна кандидатурата му. Бъдете сигурни, че доста хора отново ще го поддържат.

Любопитно ми е какъв управнически опит има Бербатов. Да, футболната му кариера никой не я оспорва - богата, цялостна с триумфи. Но по какъв начин ще управляваш нещо, откакто няма никаква процедура в даден клуб. И в този момент внезапно скачаш в дълбокото.

Аз подлагах на критика Бербатов и тима обществено. Имах ли право да го направя - имах. Така съм подлагал на критика и други хора. Критикувал съм играчи, треньори, в това число и Стоичков. Не може това да е мотив да напуснеш националния тим. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР