Вицепрезидентът на Барселона Жорди Местре заяви, че клубът няма нищо

...
Вицепрезидентът на Барселона Жорди Местре заяви, че клубът няма нищо
Коментари Харесай

В Барселона биха подкрепили решението на Ла Лига за мачове в САЩ

Вицепрезидентът на Барселона Жорди Местре съобщи, че клубът няма нищо срещу да има мачове от испанското състезание на територията на Съединени американски щати, стига те да са добре проведени и да носят доходи на тимовете. Както е известно, най-вероятно точно каталунците ще изиграят първия сходен дуел през януари против отбора на Жирона.

“Разясниха ни го детайлно, само че още няма нищо подписано. Ако това деяние на Ла Лига донесе повече доходи на всички клубове в шампионата, ние го поддържаме. Премиър лийг печели тройно повече от Примера дивисион. Има британски тимове от дъното на класирането, които са по-богати от някои от топ тимовете в Испания. Съюзът на футболистите споделя, че би трябвало да се внимава със здравето на играчите. А когато минават през океана, с цел да играят за националните тимове не би трябвало да се греижат за тях?
Barcelona VP Jordi Mestre in favour of United States fixture, nothing official yet - ESPN FC https://t.co/aGAmfU9i1H
— Smallville Views (@SmallvilleViews) September 6, 2018 Ако е добре проведено и разяснено, ние сме съгласни. Ла Лига би трябвало да е мощна, с атрактивни мачове. Това ще е добре за тимовете от Примера и Сегунда дивисион. Ние играем контроли в Южна Африка и няма никакъв проблем, също както и при турнетата. Това са пари за печелене, а нямаме страна зад тила ни, която да ни дава тези пари”, съобщи в изявление за “Мундо Депортиво” Местре, който добави, че проваленият трансфер на Гризман в Барса не е драма за клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР