Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Емил Костадинов заяви, че в

...
Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Емил Костадинов заяви, че в
Коментари Харесай

Костадинов: Следващият селекционер трябва да е българин

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Емил Костадинов съобщи, че в идващите два-три дни Изпълнителният комитет ще вземе решение дали Младен Кръстаич ще остане на поста селекционер на националния тим по футбол, само че загатна какво ще бъде то като уточни, че идващият треньор би трябвало да е българин и да продължи подмладяването.

Вчера „ лъвовете “ записаха поредна загуба, откакто отстъпиха пред Албания с 0:2 в контрола, и остават без победа през календарната година.

„ Дали единствено Кръстаич е отговорен? Не е тъкмо по този начин, сложни са аргументите. Последните 4-5 мача имаше огромна ротация на футболистите и това повлия за отрицателните резултатите ", съобщи сподели Костадинов пред Българска национална телевизия.

„ Неговата цел беше да подмлади тима, имаше куража да го направи, само че в последна сметка единствено с млади футболисти не става. Следващият треньор, в случай че има подобен, би трябвало да продължи подмладяването, тъй като в този тим има доста качествени млади състезатели и да направи по този начин, че тимът да играе добър футбол и да побеждава “, добави той и съобщи, че идващият треньор би трябвало да бъде българин.

„ Не би трябвало да има опити, да разчита на хората, които в действителност имат качества да играят в националния тим. Има доста футболисти, само че малко от тях живеят с футбола. “

На въпроса дали БФС ще би трябвало да изплати огромна наказателна клауза при преустановяване на контракта на Кръстаич, вицепрезидентът на футболната централа съобщи:

" Никога БФС не е имал този проблем, в случай че решим, ще бъде преустановен незабавно. "

На въпрос дали Кръстаич ще довърши квалификациите и дали ще има Изпълком преди този момент, той отговори: " Мисля, че ще бъде преди това… ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР