Вицепремиерът по икономическата и демографската политика Валери Симеонов внесе известна

...
Вицепремиерът по икономическата и демографската политика Валери Симеонов внесе известна
Коментари Харесай

Валери Симеонов обясни за футбола

Вицепремиерът по икономическата и демографската политика Валери Симеонов внесе известна изясненост по спортните въпроси в изискванията на пандемията от ковид и възможното възобновяване на футболното състезание. Стана ясно, че то е коментирано на срещата на Коалиционния съвет сред политическите партии.

" Коментирахме възобновяване на спортните мероприятие, като най-много се вълнуват хората от футбола. Ще следим възобновяването на шампионатите и ще използван същите практики с неотложен резултат. Ще насърчаваме и самостоятелните спортове – плувен, конен и други ", разяснява на изключителния брифинг водачът на НФСБ Валери Симеонов.

Със заповедта на здравния министър Кирил Ананиев към този момент бе регламентиран самостоятелният спорт навън. Предстои да се изяснят и въпросите с подновяването на шампионата, като до 25 май БФС би трябвало да излезе със мнение пред УЕФА дали то ще бъде приключено и по какъв метод. Най-реалният вид за момента наподобява доиграване единствено на последните два кръга от постоянния сезон и на полуфиналите и финала за Купата на България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР