Вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов бе взет на мушка

...
Вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов бе взет на мушка
Коментари Харесай

Българи от САЩ : Каракачанов е срам за България

Вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов бе взет на мушка в обществените мрежи поради обстоятелството, че на слизане от самолета във Вашингтон в неделя самичък си носеше куфара и костюма на окачалка. Той даже се запъна на защитата като в началото не пускаше да му вземат ръчния багаж от ръцете, като че ли носи нуклеарно куфарче или скъпоценности за милиони.

Според потребителите слизането на министъра по стълбичката на самолета незабавно след премиера е изглеждало трагикомично, за разлика от другите членове на формалната делегация, които бяха облечени с публични костюми, Каракачанов бе по дънки и със спортно крепко, несъответствуващи за случая. Облеклото му по-скоро бе като за национален събор, само че не и като за начало на публично посещаване в непозната страна, още повече в Съединени американски щати, разясниха експерти по дипломатически протокол.

„ Потресаващият и фрапантен тип на Каракачанов просто постанова този човечец да бъде разкаран по-далеч от армията. Българските бойци и офицери не заслужават сходен позор. Как е допустимо толкоз години да работиш единствено политик и да не си се научил най-малко да се обличаш “, недоумяват консуматори на фейсбук. И прибавят яростно: "Същински Бай Ганьо в Америка! "

„ Каракачанов, мускалчета ли ще предлагаш на Тръмп “, смеят шегаджии. „ Какво толкоз скъпо носи в дисагите, че не искаше различен да му ги носи и се сопна на защитата, когато, слизайки от стълбата на самолета му взе от ръцете куфарчето и костюма, с цел да може да се ръкува с американските посрещачи “, разясняват те.
Народният фолклор незабавно роди и подигравателни колажи – на един от тях вместо формалния си костюм вицепремиерът носи жълта торбичка „ Билла “.

Другият вицепремиер Томислав Дончев явно е осведомен с протокола и бе облечен със моден мрачен костюм, като носеше раница на гърба си, само че това е възможно от позиция на церемониала. Финансовият министър Владислав Горанов и министърът на стопанската система Емил Караниколов явно се бяха доверили на защитата, която им носеше багажа.

Ето и на какъв коментар попадна медията ни. Изводите оставяме на вас.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР