Вицепремиерът и министър на икономиката Корнелия Нинова се срещна с

...
Вицепремиерът и министър на икономиката Корнелия Нинова се срещна с
Коментари Харесай

Корнелия Нинова се срещна с шивачки по повод Деня на труда

Вицепремиерът и министър на стопанската система Корнелия Нинова се срещна с служащи от текстилната промишленост, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия

Нинова посети цех „ Искра “ в град Първомай, а дружно с нея бяха националният представител от Българска социалистическа партия Веска Ненчева, Николай Митков - кмет на община Първомай, Светозар Славчев - ръководител на БСП-Първомай, Стойчо Шапатов - шеф на завода и инж. Марин Маринов - изпълнителен шеф.

„ Държавата застава във ваша поддръжка. С помощта, която ние осигуряваме, и вашите старания, дружно би трябвало да спасим промишлеността в тези тежки времена. Инфлацията, цените на тока и газа, приходите на хората сега са най-важните въпроси. Правителството отпусна обезщетения за компаниите, усили минималната работна заплата. Сега би трябвало да се оправим с цената на газа. Имаме разновидности за това “, сподели Нинова.

Вицепремиерът благодари на служащите и ги поздрави с идния 1 май – Ден на труда. Тя поздрави управлението на завода и съобщи, че държавното управление би трябвало да оказва помощ на работодатели, които развиват българското произвеждане и българската стопанска система.

„ Лично аз и екипът на Министерството на стопанската система и промишлеността сме сложили като безспорен приоритет запазването на българското произвеждане. Правим всичко допустимо да помогнем в тази сложна обстановка “, добави още Корнелия Нинова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР