Високи очаквания сме имали към Канадската Първа двойка, забележете, пише

...
Високи очаквания сме имали към Канадската Първа двойка, забележете, пише
Коментари Харесай

Бареков скочи срещу статията за семейството на Кирил Петков: Кризисен пиар, захаросан като пастите на Линда

" Високи упования " сме имали към " Канадската Първа двойка ", забележете, написа локалната газета " Нейшънъл пост " за Кирчо и канадската му брачна половинка. Иначе министър председателят на България разправя, че Канада още му е в сърцето, само че е платил цената да се откаже от канадското си поданство единствено, тъй като по този начин би трябвало, с цел да ни оправи в точния миг. Прилича на спешен, захаросан като пастите на Линда, пиар и нека да е безвъзмезден. Това разяснява на страницата си във Facebook журналистът и някогашен евродепутат Николай Бареков.

С Канада в сърцето Канадска първа двойка ръководи България, разяснява той по материала, за който ПИК заяви.

Става главно ясно, че първата ни двойка са канадци и на премиера на България Канада му е в сърцето, а кой знае дали и канадският му паспорт не е още някъде в джоба на сакото. Мисля, че скоро ще му потрябва още веднъж, а към този момент упованията ни са прекомерно занижени или напряко никакви. Който се излъгал, излъгал, разяснява още Бареков.
свързани новини16899преди 45 минути
Както ПИК заяви, в обширна публикация, канадското издание разказва живота на Линда и Кирил от запознанството им през раждането на децата и реализацията на двамата.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР