Как са възникнали виртуалните спортове?

...
Виртуалните спортове представляват своеобразна алтернатива на стандартните залози на спортни
Коментари Харесай

Виртуалните спортове представляват своеобразна алтернатива на стандартните залози на спортни събития. На виртуални спортове също се поставят залози с разликата, че това не са истински мачове, от реалността и реалните първенства, а са компютърни симулации, поради което често някои хора ги наричат игра, а не залагане в стандартния смисъл на думата.

И докато години наред се подценяваха виртуалните спорове като доста потенциална да се развие услуга в букмейкърските къщи, Covid-19 пандемията рязко промени мнението за нея. В момента, когато нямаше никакви спортни събития по цял свят, залагащите откриваха единствената възможност да правят прогнози с реални ставки именно на събития с виртуални спортове. Много букмейкъри като 22bet се радваха на увеличение на трафика и приходите, защото предлагаха виртуални спортове за разлика от колегите им, които доскоро ги подценяваха или поне не ги вземаха на сериозно. Между другото, 22bet е анализиран в това ревю и можете да го прочетете, ако си търсите надежден доставчик на залози на виртуални спортове.

Така, анализаторите определиха пандемията като един ново начало за виртуалните спортове. Мнозина от дългогодишните почитатели на спортните залози буквално за първи път се сблъскаха с тях. Голяма част от тези играчи дори си признават, че намират виртуалните спортове за доста интересна и вълнуваща услуга.

Кое обаче е истинското начало за виртуалните спортове? Как се появяват те и какво точно представляват?

Поводът за създаването на виртуалните спортове е най-интересната част от тяхната история. Става въпрос за група фенове, които решават да имат своя собствена – виртуална – баскетболна лига, защото на практика преживяват трудно края на всеки сезон. Със създаването на виртуална баскетболна лига тези ентусиасти успяват да поддържат голямата си страст към любимия спорт и любимите си отбори. Това се случва в началото на 60-те години. Любопитен е фактът, че от самото измисляне на концепцията за виртуални спортове, идеята е била да се ползват реални

статистики за участващите отбори, за да може алгоритъм да предвиди края на всеки отделен мач.

Как работят сега виртуалните спортове?

По много подобен начин. Все пак, ако решите да играете на Виртуалната Английска Футболна лига, не е задължително крайният победител да бъде Манчестър Сити, каквото се очаква да се случи в реалния живот. Нещо повече – днес, един виртуален мач продължава не повече от 5 минути. Това означава, че ако решите да се включите в приключението, наречено залози на виртуални спортове, почти по всяко време на денонощието ще намерите коефициенти за целта.

Тук е мястото да отбележим, че освен на футбол (включително и отделни виртуални футболни лиги), можете да залагате и на други интересни компютърно симулирани игри. Изключително популярни от създаването на виртуалния спорт изобщо са лигите по конни надбягвания и състезанията с хрътки. Днес, известни и интересни за залагащите са и следните виртуални спортни дисциплини: тенис, баскетбол, колоездене, тротинг, мото спортни дисциплини и спийдуей.

Въпреки че при различните виртуални спортове не се срещат абсолютно всички пазари, на които сме свикнали да залагаме в реалните им алтернативи в истинския живот, този вид залози, определено будят все по-голям интерес у потребителите. Мнозина играчи ги намират за печеливши най-вече поради огромния брой събития, достъпни за ставка на дневна база, както и възможността да ги проследим на живо аналогично на live streaming услугата при залозите в реално време.

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР