Виктория Капитонова стана жертва на унизителни обиди и груби заплахи.

...
Виктория Капитонова стана жертва на унизителни обиди и груби заплахи.
Коментари Харесай

Заплашват Капитонова от `Ергенът` с Путин

Виктория Капитонова стана жертва на унизителни обиди и груби закани. Спряганата за победителка в шоуто "Ергенът " участничка разкри скандални чатове, в които нежни представителки на нежния пол ѝ желаят големи беди.

"Ако Путин пусне една ракета в лицето ти, ще те разхубави за непрекъснато. Лицето ти е по-голяма повреда от тази в Чернобил ", написа ученичка до Капитонова.

Рускинята от години живее в България, само че присъединяване ѝ в шоуто ѝ е навлякло най-вече злобари. Затова тя взема решение да показа за омразната тирада, която се сипе върху нея в последно време във връзка държанието ѝ в предаването на bTV.

"Не ми пука, само че тази блага мамина душица взех решение да ви я покажа “, споделя Капитонова.

Макар да твърди, че не обръща внимание на омразата по собствен адрес, Виктория също отвръща на удара. "България Днес " съумя да се добере до чатове, от които излиза наяве, че кандидатката за сърцето на "Ергенът " не остава длъжна на никого.

"Виж се к'ва си грозна! Боклук “, са единствено част от изявленията на Капитонова по адрес на атакуващите я невръстни госпожици. Рускинята, която изгря в шоубизнеса с изявите си в Masterchef, разяснява, че няма никакви пластични интервенции и не има намерение да си прави такива.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР