Виктория Бекъм участва във фотосесия за списание Grazia и даде

...
Виктория Бекъм участва във фотосесия за списание Grazia и даде
Коментари Харесай

Виктория Бекъм: Да бъдеш слаб е старомодно

Виктория Бекъм взе участие във фотосесия за списание Grazia и даде изявление, в което описа за възгледите си по отношение на хармонията и себеприемането. Тя е една от днешните икони на стила и нейната стройна фигура постоянно е възхищавала поклонниците ѝ. Самата Виктория обаче стигна до заключението, че любовта към себе си и тялото ви е доста по-важна от стройността и означи, че е почитателка на обилните форми, заяви БГНЕС.

„ Да искаш да си слаб е доста старомодно. Мисля, че актуалните дами желаят да наподобяват здрави и обилни “, сподели Виктория. Тя даде образец с жителите на Маями, където прекара коронавирус карантината със фамилията си.

„ В Маями има доста дами с едри фигури и те са удовлетворени от себе си. Разхождат се по плажа съвсем без облекла и наподобяват фантастично. Те демонстрират телата си с същинска убеденост – отношението им към тялото и стилът им ми се костват в действителност свободни”.

Тя означи, че щерка ѝ Харпър също приема тялото си такова, каквото е, а образецът на дамите от Маями изигра значима роля за това: „ Като майка ми хареса, че Харпър е измежду дами, които се любуват на метода, по който изглеждат”.

Самата Виктория е почитателка на обилните форми и даже означи, че роклите на марката ѝ стоят по-добре на едри дами: „ Не става въпрос за избран размер. Става дума за това да знаеш кой си и да се наслаждаваш кой си”.

Бекъм добави, че дълго време е била почитателка на многослойността в изображенията, само че след карантината в Маями е премисли възгледите си. „ Колкото повече време прекарвах в стилната промишленост, толкоз повече облекла носех и най-после просто се оказах заровена под всички тези пластове. Но предходната година, когато живеех в Маями, почувствах, че би трябвало да трансформира нещо, желаех да се усещам още веднъж секси”.

Самата Виктория обаче в никакъв случай не е била едра и тежи под 50 кг. Звездата постоянно се е тормозила от наднорменото тегло: повече от 20 години тя е на строга диета, яде едни и същи храни. Дейвид Бекъм, който съществено се интересува от готвене, сподели, че брачната половинка му не бърза да опита от ястията му, защото от доста години тя кара единствено риба на скара и зеленчуци на пара.

„ Намерих своя баланс сред удоволствието и дисциплината на здравословното хранене и упражненията. Когато си по-млад, се бориш против този баланс, само че с напредването на възрастта разбрах по какъв начин наподобява този баланс. Просто знам какво работи за мен ", заключи тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР