Виктор Стоянов, когото повечето хора познават като Ергенът, призна, че

...
Виктор Стоянов, когото повечето хора познават като Ергенът, призна, че
Коментари Харесай

Ето защо Виктор Стоянов не гледа Ергенът

Виктор Стоянов, който множеството хора познават като Ергенът, призна, че е имало моменти в предаването, в които не е бил изцяло себе си, а също по този начин, че е спрял да гледа риалитито.

" Имаше моменти, в които ми се искаше да отвръщам по-типичен за мен метод, само че събитията не го позволяваха. Имам поради, че осъзнавах, че цяла България ще гледа това и че тези девойки са там поради мен.

В действителния живот с огромна част от дамите даже не бих водил диалог. Толкова надалеч са от моята визия за половинка, че няма да изгубвам нито тяхното, нито своето време, пробвайки се да се опознавам с тях. Но въпреки всичко разбирах, че те са отделили доста време и са загърбили персоналния си живот, с цел да ме опознаят. Това ме смиряваше и ме караше да проявя покорност, емпатичност даже към хора, към които не бих показал по принцип. Всички ме поздравяват за моето самообладание, само че в действителния живот просто ще се завъртя, ще пожелая " Приятна вечер " и ще си потегли. " Това показа мечтаният ерген в изявление за Sofialive.bg.

Виктор също по този начин разкри, че е спрял да гледа предаването.

" Гледах единствено до пети епизод. Гледайки диалозите сред девойките, видях, че очевидно когато съм при тях, те се държат доста обичайно и сега, в който аз завия, си демонстрират рогата. Това стартира да ми скапва загатна за прекарването и взех решение да не си го скапвам повече. Вече съм си построил едно мнение за девойките и не желая да се комплицирам повече. С някои от тях създадохме положителни връзки и не желая да ги скапваме поради излъченото. Много хора съдят девойките, само че никой не си дава сметка, че те са сложени в среда, в която има голяма конкуренция. Поставени са в нелеки условия: коктейлът и Церемонията на розата са 4-5 часа. "

Относно това дали е вярвал, че ще срещне любовта в риалити предаване: " Минаха ми през мозъка доста мисли - това, че обстановка, в която има доста камери, може би не е подобаваща за срещи, че стойностни девойки биха се тормозили и не биха се записали, че няма да се запишат девойки, които ще ми харесат. Всичко това ми мина през мозъка. Няма по какъв начин да знаеш, в случай че не опиташ. Влюбвал съм се постоянно инцидентно, непланирано и е било прелестно. Затова си споделих: " Това каква история ще бъде някой ден да кажа на децата ми, че съм срещнал майка им в предаване ".

Относно дамата, която търси: " Аз по-скоро диря себе си и точно това търсене на самия себе си ме отдалечава от индивида до мен. Когато не съм удовлетворен от личната си персона, достиженията и фантазиите си, аз се усещам зле и това се трансферира във взаимоотношенията ми. И по тази причина казусът не е, че не си срещнал верния човек, казусът може да бъде напълно в теб ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР