Виктор Орбан пръв 2015 г. затвори границата за мигранти, след

...
Виктор Орбан пръв 2015 г. затвори границата за мигранти, след
Коментари Харесай

Георги Марков попиля критиците на Виктор Орбан и разкри как джендърите от гей браковете са съсипали ЕС

Виктор Орбан пръв 2015 година затвори границата за мигранти, по-късно построи втора стена. Тезата му е друга от тази на Меркел, а точно, че в никакъв случай ислямът няма да стане част от Унгария. Това съобщи депутатът от ГЕРБ от гражданската квота, някогашен парламентарен арбитър, юрист и някогашен правист консулт на Столичната община Георги Марков, разяснявайки третата изборна победа на унгарския министър председател.

„ Той не позволи това, което се случи в Германия, а то е показателно за провалената политика на Западна Европа”, сподели още Марков пред Нова телевизия.

„ Опозицията споделя, че оградата на границата е ограда на срама. Унгарците обаче се радват на тази ограда, те не желаят бежанци. Истината е, че водачите на опозицията в Унгария са доста слаби”, безапелационен бе той.

Според някогашния парламентарен арбитър, Франция и Германия би трябвало да се откажат от желанието си да командват Централна Европа. „ Външният министър на Люксембург господин Жан споделя, че Орбан е туморът на Европа. Кой си ти бе, приятелю? Че този човек през 1988 година прави партия за събаряне на комунистическия режим. Къде е тогава Ангела Меркел. Тя си признава, че при свалянето на стената е била в сауната. Т.е. люксембургецът да си гледа премиера, че е женен за мъж. Орбан е женен за жена и има 5 деца”, отсече Марков.

Европейски Съюз стана по-слаб, тъй като най-силното нещо на Европейски Съюз бяха редът и законността. Бяха позволени милиони нашественици да минат през граници на суверенни страни, извършвайки закононарушение. И започнаха тези атентати и стана тази война с „ Ислямска държава”. Загинаха почтени хора и това отслаби Европейски Съюз. Той би трябвало да е съюз на мощни суверенни страни. И това е огромният въпрос на евроизборите. Догодина всички тези тематики ще се слагат и ще има нови партии”, уточни той.

„ Хората се опасяват от ислямизацията, от тоталното разрушение на полезностите, от джендъри, от гей бракове.
Къде са европейските социалисти? Най-големият цирк ще бъде в този момент, на съвещанието на ПЕС. Сега Нинова може да попита за какво са рухнаха социалистическите партии. В Европа няма социалисти! Те са джендъри, мислят единствено за гей бракове, за офшорки и да се женят с братовчеди.

„ Въпросът за защитата на границите е доста значим. В България няма бежанци, тъй като Турция пази Европа. Дотам се е докарал този Европейски Съюз, че не може да се отбрани. И евала върша на Борисов, че върви при Ердоган, тъй като, в случай че реши, може да ни пусне няколко орди, които ще вървят по Витошка, ще се бият с нашите футболни почитатели и ще стане страхотия”, разяснява още депутатът от ГЕРБ.

По мотив българската позиция по случая с отравянето на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал и решението на страната ни да не гони съветски дипломати, Марков съобщи, че България всяка страна членка на Европейски Съюз не е изгубила националния си суверенитет. В конституцията ни има текст, че цялата власт произтича от народа, а не от Брюксел. Защо Бойко да гони съветски дипломати?”, съобщи той.

„ В България няма почит към властта. Ние сме международни първенци по обществени убийства и безотговорност и всеобщи произшествия. Очевидно при комунизма страхът е ръководел българина да не прави такива неща. Едно време българинът плачеше за страната, в този момент плаче за държава”, приключи някогашният парламентарен арбитър.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР