Вижте този интересен метод, чрез който всеки човек би могъл

...
Вижте този интересен метод, чрез който всеки човек би могъл
Коментари Харесай

Скоростен начин за белене на картофи без нож

Вижте този забавен способ, посредством който всеки човек би могъл да почисти няколко литрова кофа с картофи без никакви усложнения, даже и този, който в никакъв случай не е държал нож и картофи в живота си.

Това е по този начин, тъй като за бързото и цялостно разчистване на тази коренова просвета няма да ви е нужен даже и нож. Ще ви би трябвало непосредствено кофа с картофи, предпочитание и някои други дребни неща, които можете да получите за стотинка в най-близкия магазин за домашни използва.

Видеото, което показва забавния способ, е оповестено преди 6 години и до в този момент е събрало над 14 милиона гледания.

Какво ви би трябвало: електрическа бормашина, пластмасова кофа, нова четка за тоалетна и картофи.

Както може би се досещате, методът за белене на картофи е недодялан, само че в това време ефикасен и допустимо най-прост. Почистването стартира с посещаване на магазина в отдела за домакинство и закупуване на нова четка за разчистване на тоалетната. След като се върнете вкъщи, този инструмент ще би трябвало да бъде леко модифициран, а точно да премахнете част от дръжката. Можете умерено да отрежете цялата удебелена част, няма да ви е нужна.

Сега би трябвало да опитате да поставите останалата част от четката в патронника на бормашината. Ако тя към момента е прекомерно дебела и не пасва по никакъв метод, е належащо да се въоръжите с нож и да я отрежете от всички страни до постигане на подобаващите размери.

Следва да напълним кофата (за предпочитане е пластмасова) с половината картофи. Запълваме я с вода, тъй че равнището ѝ дружно с картофите да запълва 2/3 от кофата. Включете бормашината с четка на оптималната скорост и я спуснете в средата на кофата. Съдържанието ще стартира да се върти и да се пени. Отнема от 30 до 60 секунди и готово: Картофите са обелени!



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР