Лорд Камерън обеща 3 милиарда паунда годишна военна помощ за

...
Лорд Камерън обеща 3 милиарда паунда годишна военна помощ за
Коментари Харесай

Дейвид Камерън: Украйна може да нанася удари по цели в Русия с бр...

Лорд Камерън даде обещание 3 милиарда паунда годишна военна помощ за Украйна за " колкото дълго време е належащо ". Той добави, че Украйна има право да употребява оръжия, предоставени от Англия, с цел да нанася удари по цели в Русия и че зависи от Киев дали да го направи.

Британският посланик номер едно сподели, че продължаващата поддръжка от страна на Англия ще би трябвало да пристигна под формата на финансова помощ, защото тя е " изчерпала всичко във връзка с даването на съоръжение " след последния пакет от военна помощ от 500 милиона паунда, който включва бойна техника, транспортни средства и ракети.

По време на второто си посещаване в Киев Дейвид Камерън се срещна с външния министър на Украйна Дмитро Кулеба и президента Володимир Зеленски.

Зеленски благодари на Обединеното кралство за продължаващата поддръжка. Руските офанзиви се ускориха през последните няколко седмици, до момента в който Украйна чака обещаните доставки освен от Обединеното кралство, само че и от Съединени американски щати и Германия, които се съгласиха да изпратят по този начин мечтаните зенитно-ракетни системи Patriot.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР