Вижте подробностиВисшата лига официално обяви разследване на Манчестър Сити за

...
Вижте подробностиВисшата лига официално обяви разследване на Манчестър Сити за
Коментари Харесай

Ето какви са нарушенията на Ман Сити


Вижте детайлности

Висшата лига публично разгласи следствие на Манчестър Сити за нарушавания сред годините 2009 и 2018. Медиите в Англия настояват, че евентуалните нарушавания са над 100. 

Санкцията на " жителите ", в случай че бъдат приети за винови може да е доста сериозна, от лишаване на точки до изхвърляне от елита на британския футбол.

Какви правила тъкмо са нарушили Манчестър Сити? По този въпрос Висшата лига е отделила пет разнообразни секции, в които са прегрешенията на отбора. Те са прегледани в формалното изказване на Висшата лига.

Твърди се, че клубът е нарушил разпоредбите на лигата, които изискват даване „ с най-хубава воля “ на „ точна финансова информация, която дава вярна и почтена визия за финансовото положение на клуба “. Лигата споделя, че нужната точна финансова информация е обвързвана с приходите, в това число тези от спонсорство.

Вторият набор от изброени нарушавания се отнася до хипотетично нарушение на разпоредбите, които изискват от клуба ясно и тъкмо да съобщи информация по отношение на възнагражденията на мениджъра си, като тези обвинявания са свързани със сезони 2009-10 до 2012-13 в това число. Мениджър тогава е Роберто Манчини. Вторият набор от хипотетични нарушавания също се отнася до условията към клуба да включва цялостни детайлности за възнагражденията на играчите в съответните контракти за сезони 2010-11 до 2015-16 в това число.

Третият раздел се занимава с хипотетични нарушавания на разпоредбите на Висшата лига, изискващи от клубовете да съблюдават наредбите на УЕФА за финансов феърплей, сред 2013-14 година и 2017-18 година

Четвъртият набор от хипотетични нарушавания се отнася до разпоредбите за рентабилност и резистентност на Висшата лига през сезони 2015-16 до 2017-18 в това число.

И най-после, за клуба се твърди, че е нарушил разпоредбите на лигата, изискващи от клубовете членове да си сътрудничат и да подкрепят Висшата лига при нейните следствия от декември 2018 година до през днешния ден.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР