Вижте коя пак се появи в медиите. Телеграф, Мирър, Сън,

...
Вижте коя пак се появи в медиите. Телеграф, Мирър, Сън,
Коментари Харесай

Центровете за джихадисти вече са в самата Европа, разкри Дахер Ламот и посочи пример

" Вижте коя отново се появи в медиите. Телеграф, Мирър, Сън, на всички места - самата Шамима Бегум, една от многото европейки, отпътували за Сирия с цел да се причислят към ИДИЛ с цел да задоволяват джихадистите в така наречен джихад ал-никах (или секс джихад).
Къде са тези, които тогава ни се подиграваха и смееха на " нелепиците " и " асадистка агитация "? Къде са, с цел да обяснят по какъв начин стотици сходни на Шамима истории се появиха през последните години?
 Булките на джихада: Една шокираща английска история " Булките на джихада ": Една шокираща английска история
Историята на три девойки тийнейджърки, избягали от Англия в Сирия, с цел да се омъжат за бойци от Ислямска страна (ИД), подвигна м...
Британските медии се пробват да основат сълзлива сапунена опера, в която да оневини девойката, като че ли нищо не се е случило, по този начин както почнаха да оневиняват и излъскват лицата на джихадисти като Ал-Джолани в Идлеб. Пиар акцията тече и Шамима към този момент се снима без никаби, само че с грим и стилна фризура ", във Facebook.
" Шамима се е извинила на британците за дейностите си. Един Бог знае за какво се извинява на тях, а не на сирийците, на които е причинявала гибел и съсипия. А медиите няма ли да проверяват и обяснят кой и по какъв начин е вкарвал такива като Шамима в Сирия през Турция? И кой им е плащал и провел. Щото сирийците се досещат кой.
Хората се тормозят от джихадисти, които може да влязат в Европа от Близкия изток. За страдание центровете за джихадисти към този момент са в самата Европа, а историята на Шамима единствено го демонстрира. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР