Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена,

...
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп на Алена

Вижте какво вещаят звездите за седмицата съгласно хороскопа на Алена, оповестен във в. „ Уикенд “
Овен
Ще бъдете център на внимание със своето духовитост и съобразителност. Излизайте по-често по магазините и си правете дарове. Заслужавате да се поглезите. Отворете сърцето си и забравете скъперничеството. По опция прекарвайте почивните дни у дома.

Телец
През идната седмица бързите ви реакции ще ви извадят от неприятна обстановка в работата. Добронамерен сътрудник също ще ви помогне да се справите с компликациите. Не се поддавайте на завистта и клюките на останалите. Може да получите непредвиден подарък – оценете жеста.

Близнаци
През посочения интервал сърцето, а не разсъдъкът би трябвало да ви води във всяко деяние. Началниците ще ви наблюдават изкъсо, по тази причина работете с старание. Доверете се на препоръките на околните си. Ще се радвате на хармонични връзки в фамилията.

Рак
Постарайте се да изглеждате добре, тъй като доста хора ще ви следят. Любовният ви живот още веднъж ще се възроди. Чарът и финесът ще бъдат най-големите ви козове. Голяма част от вас ще се почувстват раздвоени при вземането на значимо делово решение.

Лъв
Даденият интервал е подобаващ да покажете на какво сте способни в работата. Не правете никакви взаимни отстъпки с убежденията си, с цел да не си докарате спомагателни терзания. Внимавайте обаче да не вбесите някой шеф. Замислете се съществено по какъв начин да зарадвате околните си.

Дева
Между 20 и 25 май ще се чувствате по-неуверени от нормално. Причината за дискомфорта ви ще са обтегнатите връзки в фамилията. Необходимо е да се отпуснете в компанията на колегата си. Споделете му какво ви мъчи. В службата би трябвало да бъдете великодушни към сътрудниците си.

Везни
Импулсивността ви ще разгневи непосредствен другар или родственик. Потиснете мощните страсти в името на разбирателството. Кариерата ви в този момент е във напредък. Ще докажете професионализма си, обаче не очаквайте похвали незабавно. Признанието ще пристигна до месец.

Скорпион
В рамките на дадения интервал наложително потърсете индивида, на който държите и се доверете на поддръжката му. Ако се мобилизирате, работата ви ще потръгне по вода. Вероятно в идващите дни ще се забавлявате в компанията на нови познати.

Стрелец
Ще получите самопризнание за приноса си в просперитета на компанията. Възможно е даже да ви покачат. Не изпадайте обаче в еуфория, а продължете да вършите съзнателно работата си. Очакват ви приятни страсти в компанията на забавни хора. Ще съумеете да постигнете своето, в случай че запазите хладнокръвие в деликатна обстановка.

Козирог
Задава се завладяваща седмица. Ще съумеете да примирите два враждуващи лагера. Пазете се от интриги. Бъдете нащрек и си отваряйте очите на четири. Обърнете повече внимание на своят сътрудник, който в последно време се усеща подценен. Ще се наложи да го успокоите с благи думи.

Водолей
Трябва да положите старания, с цел да доведете до дъно започнатото. Астрологичните въздействия са на ваша страна. Ще получите духовна поддръжка от по-възрастен човек. Възползвайте се от препоръките му, преди да вземете значимо решение. Пазете се от завистливи сътрудници.

Риби
През дадения интервал бъдете по-внимателни с персоналните си движимости. Оставете възприятията да ви водят и няма да сгрешите. Може да получите настоятелен оферти, които обаче би трябвало да премислите деликатно. Не се колебайте да откажете, в случай че чувствате, че нещо не е във ваша изгода.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР