Вижте какво са ви подготвили звездите в периода 20-26 март.

...
Вижте какво са ви подготвили звездите в периода 20-26 март.
Коментари Харесай

Ето го най-точният седмичен хороскоп

Вижте какво са ви подготвили звездите в интервала 20-26 март.

Астро-аспекти

На 20 март Слънцето секстил Плутон
На 20 март Слънцето минава в Овен (пролетно равноденствие)
На 21 март Новолуние в Овен (19:24ч)
На 23 март Плутон минава във Водолей
На 25 март Марс минава в символ Рак

Луната през седмицата се движи през знаците – Риби, Овен, Телец, Близнаци

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден –22, 23, 25 март

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –22, 23, 24, 25 март

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

21.03. 17:59 - 21.03. 18:02
23.03. 19:14 - 23.03. 20:43
25.03. 18:20 - 26.03. 02:43

Овен – С новолунието през тази седмица, което задейства първия ви дом на персоналното аз, получавате неограничените, безкрайни благоприятни условия на Вселената и вашето бъдеще. Използвайте това време, с цел да измененията всичко, което желаете, всичко излишно и което ви дърпа обратно. Очаква ви ярко ново бъдеще, в случай че сте задоволително смели и инициативни, с цел да го мечтаете, да го деянията, да го повярвате и по-късно да бъдете. Ако имате предпочитание да се развивате в нова област, да отворите личен бизнес или да получите влиятелна позиция, време е да извършите крачка към фантазията си.

Благоприятни дни – 26
Бъдете деликатни – 22, 23

Телец – Идващото новолуние тази седмица, което е във вашия дванадесети дом, ви предлага огромни лечебни трептения – и ново начало за вашето ментално, прочувствено и духовно здраве. То ще ви помогне да привлечете в живота си това, от което се нуждаете. Започнете с това да бъдете по-добри към себе си, като се свържете още веднъж с частите от себе си, които сте пренебрегнали или подлагали на критика. По-добре е да се въздържате от огромни разноски, изключително дамите би трябвало да бъдат по-внимателни.

Благоприятни дни – 20, 21
Бъдете деликатни – 24, 25


Близнаци – Тази седмица може да откриете, че сте подготвени да се издигнете и да влезете в светлината на прожекторите, както и да заемете сходна на водач позиция във вашия обществен и другарски кръг. Очакването на щастливи промени ще ви се върти в главата. Ставате прекомерно чувствителни към въздействието на всевъзможни външни фактори. Разходките на чист въздух, йога, медитация ще ви оказват помощ да постигнете положение на естетика и баланс. Също толкоз допустимо е неочакваната поява на нова и трансформираща фигура, която безусловно ще промени траекторията ви.

Благоприятни дни – 22, 23
Бъдете деликатни –20, 21

Рак – Това Новолуние във вашия десети дом на кариерата е основно, мощно и трансформиращо и има огромни трептения за повишаване на равнището. Доскоро режимът на аскет беше нужна отмора за вас, в този момент е време за нулиране. Мобилизирайте силите си. Емоционалната меланхолия, нервността и страхът се дължат на липса на сила. Нестабилното прочувствено положение може да ви тласне към спонтанни покупки. Докато извършването на покупки може да ви помогне да се справите със напрежението, нещата, които купувате, няма да устоят дълго.

Благоприятни дни – 20, 21, 24, 25
Бъдете деликатни – 22, 23

Лъв – Свържете се с хора от разнообразни сфери на живота, пътувайте на разнообразни места и изучавайте нови неща. Инициирайте нещо, което постоянно сте желали да опитате, тъй като идващото новолуние може да сбъдне фантазиите ви. Най-добрият метод да преодолеете сложна обстановка, в която може да попаднете, е да оставите нещата да се наредят сами. Периодът, който ви следва е извънредно удобен в любовен проект. Новите връзки, както и старите, ще бъдат изпълнени с страсти и обич.

Благоприятни дни – 22, 23, 26
Бъдете деликатни – 24, 25

Дева – С напредването на седмицата ще забележите обилни усъвършенствания на всички места. Новолунието ще ви даде куп решения на проблемите, които имате. Малко нерешителност няма да навреди, тъй че ще бъде вярно да си начертаете работен проект авансово. Втората половина на седмицата ще бъде по-приятна за вас. Контролирането на домашните ви каузи ще бъде мъчно заради липса на свободно време. Вашият сътрудник ще се стреми да ви насърчи да възприемете някои хрумвания. Хората, които желаят да разрешат на любовта да процъфти, могат да я срещнат на най-невероятните места.

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете деликатни – 20, 21, 26


Везни – Тази седмица ще ви даде нов живот. Свикнали сте да отлагате нещата, само че в този момент ще бъдете благословени с прочувствен мир. Разработването на нови парични тактики ще ви бъде потребно. В дните на този интервал имате капацитет да започнете нова връзка, само че би трябвало да бъдете деликатни. Необвързаните представители на знака ще бъдат завладени от мощни усеща и пристрастености. Тук можете да очаквате всякакво развиване на събитията, от влюбване до цялостно отчаяние в любовта.

Благоприятни дни – 26
Бъдете деликатни – 22, 23

Скорпион – Ако ежедневните ви отговорности и задания са ви се коствали скучни и предвидими, новолунието през тази седмица може да инициира някои нови и вълнуващи промени в рутината ви. Заемайки място във вашия шести дом, вие имате голяма опция да започнете нещо ново, което ще ви извади от коловоза. Ще се разпалят вашите упоритости. Необходимостта от доминиране нараства неведнъж, кара ви да действате внезапно и безогледно. Внимавайте единствено да не прекалите с самодейностите.

Благоприятни дни – 20, 21
Бъдете деликатни – 24, 25

Стрелец – Творческият застой не е занимателен за никого – само че за ваш шанс, вие сте на път да се освободите от вашия. Мнозина ще получат Божественото ентусиазъм, от което се нуждаете, с цел да стартирате креативните си занимания. В каквото и да влагате силата си, знайте, че звездите ви поддържат в това. Слънцето в знака Овен ви дава огнен характер, неотстъпчив дух. Влиянието на Меркурий ще разсъни гения ви на пълководец. Ще имате опция да стартирате нови планове, само че би трябвало да внимавате за обилни рискове.

Благоприятни дни – 22, 23
Бъдете деликатни –20, 21

Козирог – Ще можете да се приспособите към професионалния си живот сполучливо през първата половина на седмицата, само че планирането през втората половина ще бъде мъчно. Тези дни ще се освободите от всяко излишно безпокойствие или напън, ще почувствате прилив на ентусиазъм, а вашата напористост, упоритата работа и желязната хватка ще ви оказват помощ да придобиете водеща позиция. Друг е въпросът, до каква степен напъните ще бъдат оправдани. За да поддържате тонуса си, бъдете по-често навън.

Благоприятни дни – 20, 21, 24, 25
Бъдете деликатни – 22, 23

Водолей – С това Новолуние във вашия трети дом, се пробуждат вашето любознание и креативност. С каквото и да решите да се занимавате, ще получите нужното ентусиазъм. Въпреки че може да откриете, че гравитирате към нови тематики (или лица) на обаяние, по същия метод може да откриете възобновена пристрастеност към някои от обичаните си тематики (или лица). През седмицата се срещнете с другари, с които нормално прекарвате по-малко време. Ако търсите обич, това е идеалният интервал да срещнете някой, който може да ви заинтригува. В края на седмицата се посветете на фамилията и някои фамилни каузи.

Благоприятни дни – 22, 23, 26
Бъдете деликатни – 24, 25


Риби – Вашата работа или организация няма да срещне никакви спънки. Тази седмица ще инвестирате доста часове в обсъждане, което ще ви помогне да се отпуснете. Когато обърнете повече внимание на себе си, нещата ще се трансформират. В композиция с чудесно самочувствие, ще придобиете нови убеждения и вътрешна убеденост.

Участвайте в това, което ви прави щастливи. Ще срещнете някой, подобаващ за вашата обич, в случай че търсите връзка. Любовта витае във въздуха през този празничен сезон..

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете деликатни – 20, 21, 26
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР