Вижте как те намират мотивацията да продължават напред дори когато

...
Вижте как те намират мотивацията да продължават напред дори когато
Коментари Харесай

Доза мотивация за тренировки от жени атлети

Вижте по какъв начин те намират мотивацията да не престават напред даже когато е мъчно. 6 дами описват за какво обичат да бъдат дейни.

Всяка една от тях е предходна пред компликациите на дейния живот, само че не са спрели. Днес те обичат да упражняват и се грижат за себе си. Ако ви би трябвало мотивация да продължите напред, прочетете техните аргументи да не стопират да водят здравословен метод на живот.

 Доза мотивация за тренировки от дами спортисти

“Тренировката несъмнено е най-хубавата, макар че от време на време е и най-трудната, част от деня ми. През нея имам опция да поспра и да помисля, да се погрижа за себе си. Наистина повлиява на изборите, които върша. ” – Мади, 23 години.

“За мен това е развой на утешение. Чувствам се доста по-подготвена за деня, когато го стартира с тренировка… и с кафе ” – Емили, 30 години.

“Продължавам да повеждам този метод на живот, поради децата си. Искам да имат добър образец и да виждат мама здрава ” – Кери, 40 години

“Тренирам по две аргументи. Едната е, тъй като оказва помощ на тялото ми. Храносмилането е доста по-трудно, когато не съм дейна и не се храня добре и това ми се отразява зле. Втората причина е поради въздействието на настроението ми. Без тренировки съм заядлива, изтощена и разрешавам на неприятните мисли да ме завземат ” – Сам, 32 години

“Обичам да се усещам мощна. Тренировките ми дават повече религия и убеденост в самата мен. ” – Симона, 24 години.

“Здравословният метод на живот е едно красиво прекарване за мен, трансформирало се във значим приоритет. Имаме тела и мозъци, които използваме всеки ден, по тази причина е нужно да се грижим за тях. ” – Лаура, 18 години.

“Намирам мотивация в това, че когато упражнявам аз съм супергерой версията на мен. Моето същинско аз, което има цел, което е същинско. Тогава обичам себе си. ” – Таша, 35 години.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР