Виждаме много добре, че ако прокуратурата реши, един бизнесмен може

...
Виждаме много добре, че ако прокуратурата реши, един бизнесмен може
Коментари Харесай

Юрист: В България прокуратурата работи избирателно

" Виждаме доста добре, че в случай че прокуратурата реши, един предприемач може да бъде унищожен в границите на 24 часа. Методично и от време на време – и въпросът с Цветан Василев, и въпросът с господин Божков демонстрират, че в случай че прокуратурата реши, тя може да направи безусловно всичко в рамките в действителност на няколко часа. " Това сподели в предаването " Преди всички " по БНР юристът Иван Брегов от правната стратегия на Института за пазарна стопанска система.

" Имаме министър в ареста, само че нямаме нито едно влезнало в действие неоправдателно решение. Нека да изчакаме да влязат в действие неоправдателни решения, по-късно да забележим дали ще продължи да бъде по този начин деен (Иван Гешев - бел. ред.) към хора, които са в изпълнителната власт сега. Ние добре знаем, че прокуратурата стартира да гони тези, които слязат от власт – до момента подобен е бил правилото ", уточни Брегов.

„ В самия профил на основните прокурори, които сме имали до в този момент, за първи път се явява кадър, който е по дух по-близък до Академията на Министерство на вътрешните работи, в сравнение с до профила на конституционния арбитър, профила на господин Цацаров като углавен арбитър и ръководител на съд. Виждаме една доста по-различна класа, един доста по-различен размах. Ако преди правното държание, правно съответстващото процесуално такова е било въпреки всичко водещо, тук към този момент имаме повече екшън и по-малко професионализъм може би. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР