Виждам те КАТ-Варна Кошмарен порой се излива над Варна, а булеварди

...
Виждам те КАТ-Варна
Кошмарен порой се излива над Варна, а булеварди
Коментари Харесай

Кошмарен порой се излива над Варна, булеварди и улици отново са под вода

 Виждам те КАТ-Варна Кошмарен проливен дъжд се излива над Варна, а булеварди и улици още веднъж са под вода, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

Затруднено е предвижването по главните пътни артерии, където има подуване на дъждовна вода заради надолнище, както и по пътя Златни пясъци - Варна, разясняват очевидци в групата Виждам те КАТ-ВАРНА. 

Огромен гейзер блика по пътя за " Виница ", демонстрират фрагменти в групата. Вода се събира още веднъж в сектора по бул. " Левски " сред бул. " 8-ми крайморски полк " и РЗИ-Варна в посока кварталите. Припомняме, че наскоро същият сектор се наводни и беше затворен за известно време за незабавно разчистване на отводнителните шахти. 

Ето и прогнозата на синоптиците във Варна за времето от 21 часа на 21-ви до 21 часа на 22-ри юни 2020 година: 

През нощта облачността ще намалее, тук-там до ясно, само че над Югоизточна България облачността ще остане променлива като са вероятни краткотрайни валежи. Утре към и след обяд още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър най-вече от запад, денем по Черноморието от югозапад.

Минималните температури ще са сред 14° и 19°, а оптималните от 23° до 28°. За Варна минимална температура към 17°, а оптималната към 26°. Вълнение на морето 1-2 бала. Температура на морската вода 20°-23°, северно от нос Калиакра към 18°.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР