виж галерията Това е един много хубав празник и благодарение на

...
виж галерията
Това е един много хубав празник и благодарение на
Коментари Харесай

Каракачанов: Казармата става задължителна, неизбежно е!

виж галерията Това е един доста прекрасен празник и с помощта на бр.ген. Явор Матеев се утвърди като традиция, сподели пред публицисти нощес министърът на защитата Красимир Каракачанов, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Според него той не е празник единствено на военнослужещите, само че и на всички жители, изключително на мъжете, които са били в казармата допреди 10 години.

Каракачанов акцентира, че е неизбежно възобновяване на наборната военна работа и като образец уточни страни, в които " няма някаква сериозна опасност за сигурността им " - Швеция, Дания, Норвегия и Финландия.

На въпрос какво се планува на военните терени в Пловдив, които са с отпаднала нужда и на които бе заменен статутът, Красимир Каракачанов напомни репликата си отпреди година " времето на подаръците свърши ".

" При съществуването на няколкостотин военни без жилища в Пловдив, МО да подарява терени ще е неточност ", сподели министърът и добави, че е по-добре да строят на тези терени и да дават жилища, а не да заплащат наемите.

Какво още сподели министър Красимир Каракачанов вижте във видеото на Plovdiv24.bg.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР