Видели сте цените, инфлацията, горивата, тока. Просто кажете на приятелите

...
Видели сте цените, инфлацията, горивата, тока. Просто кажете на приятелите
Коментари Харесай

Борисов за ПП-ДБ: Те не могат, некадърни са. И покровителите им от чужбина го разбраха

„ Видели сте цените, инфлацията, горивата, тока. Просто кажете на приятелите и околните си да създадат разликата сред „ Промяната “ и нас. Тя е в милиарди “. Това съобщи в Монтана водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. И уточни, че единствено от нафтата и бензина са ни взимали левче от джоба. „ Паднаха те от власт и горивата паднаха с лев. Около 4-5 милиарда лв. от джоба на българина го източиха през бензиностанциите “, уточни той.

Борисов разкри и тъй като Политическа партия липсват от акцията и не вършат огромни събирания – тъй като хората ще ги питат за цените, инфлацията и други

„ Видяхте ли изявленията на моите хора? Вместо да приказват по нашата стратегия, те изхарчиха цялата сила по някакъв хубав и неотразим човек Шишков “, ядоса се Борисов на говорилите преди него, които нападнаха служебния районен министър. „ Ненамесата на служебното държавно управление в изборите? И то гратис всеки ден. Защо им е на Политическа партия да вземат участие в акция? Те си имат Шишков, Демерджиев, а в това време енергийният, икономическият министър, тия дето извадиха далаверите им от 10-15 дни очи не им се видяха “, уточни водачът на ГЕРБ. И изреди последните медийни участия на министър Шишков, които били безвъзмездни, а от ГЕРБ желали пари за всеки опит да ги обори в ефира.

Хващате ли далаверата на предизборната акция каква е, попита той. „ Не могат, некадърни са, и благодетелите им в чужбина го схванаха “, съобщи той във връзка с ПП-ДБ.

Повече от 500 симпатизанти и членове на ГЕРБ се събраха в Монтана, с цел да посрещнат Бойко Борисов на главното си партийно мероприятие. Водач на листата на ГЕРБ в региона е някогашната национална представителка Ирена Димова, а втори е доктор Илко Семерджиев, екс здравен министър и представител на съдружния сътрудник Съюз на демократичните сили.

За да поддържат партията си, в Монтана пристигнаха хора и от Видин, и Враца.

Във Видин лидер е Росица Кирова, а във Враца – Красен Кръстев.

Гордея се, че съм лидер на листата за област Монтана, че съм отпред на екип от потвърдени специалисти, на които би трябвало да се доверим, съобщи Димова до момента в който представяше претендентите в листата.

„ Преди 2 година едни хора, обединени под вдигнат пестник, потеглиха да трансформират страната ни. И съумяха – замениха стабилността с рекордна инфлация и рисковани бюджети. Активното строителство – със застоя и нескопосаните медийни изяви, с които прикриват своята несръчност “, счита регионалната координаторка на ГЕРБ. Няма спомен от стабилността на страната, която остави държавното управление на ГЕРБ с министър председател Бойко Борисов, добави тя.

„ Едно е да искаш, друго да можеш, а трето да го направиш. Додея ми кой ли не да се упражнява върху гърба ми и все някой различен да му е отговорен “, прочувствен бе кметът на Монтана Златко Живков. И Изрази вяра Северозападът и тъкмо тази зала да изпратят солидарна група депутати в 49-ото Народно събрание. Според него хората би трябвало да изберат по-добрата коалиция на вота, на база на показаното от ГЕРБ-СДС. Крайно време е да спрем шарлатаните и тези, които не знаят и не могат да бъдат начело, съобщи Живков.

„ За да има триумф, пътища и автомагистрали, с цел да има непоклатимост в страната, вярно ръководство на финансите, с цел да има път сред Видин и Ботевград, Монтана и Враца, тунел под Петрохан би трябвало да има с кого да приказваш за това, кой да разбере този проблем, да има хора с експертиза и познание по какъв начин това да се случи “, съобщи Росица Кирова и уточни, че отговорът е в ГЕРБ. Тя се оплака от компроматната война против ГЕРБ и свършеното от ръководството на ГЕРБ.

„ Г-н Иван Шишков не схваща от ръководство и районно развиване, да си бе останал някъде проектант. Това, което направи и не направи ще остане след него. 2 година Северозападът е на кота нула, стопираха пътните планове и започнаха да леят обвинявания. 2 година след тях нищо, което са изговорили не е истина. Продължиха да заплащат, да раздават задатъци и продължиха практики, за които настояват, че са порочни. Кога е вярно страната дава задатъци – когато го дава държавното управление на Борисов с ясни хоризонти, или като ги дав Шишков – без планове и позволение за градеж? “, нападна тя и служебния министър.

„ Не разбирам позициите на променкаджиите, те споделят, че не сме харесвани, а печелим изборите, Ще спечелим изборите и за кмет, занапред ви споделям. Ще спечелим изборите и в малкит обитаеми места, тъй като знаем и можем. След като те са по-добри за какво нямат една цялостна зала каквито има на всички места, където участва господин Борисов? Хората които стоят зад тях са 1000-200о души, професионални протестъри, които маршируват в столицата “, съобщи водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

И екс районният министър Николай Нанков се оплака от лицемерието на атакуващите държавното управление на ГЕРБ и по-конкретно – строителството на автомагистрали. И уточни, че макар рецензиите, не престават същите практиките на ГЕРБ.

„ Шишков лъже – ремонтирали сме „ Тракия “ без план. Абе, има софтуерен план от км до км, възложител, реализатор. Нямало контрол – нелепости “, ядоса се Нанков. И извади протокол от 2021 година – 14 индивида са приели техните ремонтни действия, а 13 и 14 място има представители на два надзора. И настоя Шишков да чете, с цел да не злепоставя хора в народен ефир.

От 1 април страната остава без средства и договри за пътна поддръжка, предизвести Нанков. Има планувана социална поръчка за 3,6 милиарда за ремонтни действия, само че на 49% приблизително повишени цени. И заподозря, че са прекъснати евтини контракти, с цел да се сключат по-скъпи, някои даже с над 300% по-високи цени. „ Всички знаят, че социална поръчка, с 30 обособени позиции трае най-малко 7-8 месеца, без обжалвания. Пролетта лятото и есента оставаме без поддръжка “, изясни той. Шишков не прави нищо, но качествено, добави Нанков.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР