Везните отговарят за бъбреците, лумбалната област, таза, пикочен мехур. Като

...
Везните отговарят за бъбреците, лумбалната област, таза, пикочен мехур. Като
Коментари Харесай

Диета и спорт за зодия Везни

Везните дават отговор за бъбреците, лумбалната област, таза, пикочен мехур. Като цяло Везните са здрави хора и са специфични с външния си тип, също по този начин, те имат здрава скелетна конструкция. Когато Везните са изтощени, първата зона, която боли, е долната част на гърба. Възможно е те да имат проблеми с бъбреците като камъни или нефрити. Проблемите с кожата са мощно вероятни. За Везните е доста значимо да поддържат всичко в живота в естетика и баланс. Добър режим на сън и интензивност, верни храни и позитивна атмосфера в близост работи добре на Везните. Натриев фосфат е доста значим за тази зодия. Той контролира pH салдото в организма и почиства от токсините.

Съвети за хранене: Храни, които съдържат натриев фосфат, са грозде, ядки, зелени кълнове, фасул, царевично зърно, зеле, броколи, цвекло, ориз, овес, пшеница, горски плодове, боровинки. Най-доброто решение за Везни е богата на протеини диета, с малко количество мазнини, захар и детайли, които разрушават естественото pH. Яжте повече морски блага, в това число морски водорасли и стриди. От месото се предлага пилешко, заешко или пуешко месо, ограничете свинското и говеждото. От значително значение е да пият доста вода, както и да употребяват пресни и сезонни плодове, зеленчуци и зелени салати. Избягвайте: Ако са включени три фактора, които вредят в частност на този знак: неприятен сън, нежелана храна и алкохол, би имало негативни последствия във връзка с тонуса на кожата и тялото, положението на черния дроб и бъбреците.

Везните са партньорски знак и тези представители обичат спорт по двойки- тенис, пилатес, ветроходство, голф, волейбол, каране на колело.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР