Ветцикон. Производителят на решения за свързаност R&M публикува своя нов

...
Ветцикон. Производителят на решения за свързаност R&M публикува своя нов
Коментари Харесай

Производителят на решения за свързаност R&M публикува своя нов доклад за устойчивост

Ветцикон. Производителят на решения за съгласуваност R&M разгласява своя нов отчет за резистентност. Отчетени са положителни резултати в годината на пандемията и дребен брой случаи на COVID-19. Това оповестиха от пресцентъра на компанията . Предоставени са данни за намаляване на въглеродния отпечатък от опаковки и превоз.

Reichle & De-Massari AG (R&M), световно показаният разработчик и снабдител на кабелни системи за висококачествена мрежова инфраструктура, основан във Ветцикон, Швейцария, води добросъвестни политики във всички сфери, демонстрира новият Доклад за стабилно развиване на компанията. Докладът за корпоративна обществена и екологична отговорност (КСЕО), който се издава постоянно към този момент повече от 10 години, удостоверява осъществяването на етичните задължения на R&M в корпоративен, обществен и екологичен проект. Той служи като доказателство за честността и отговорността на R&M към сътрудниците и клиентите по целия свят.
Новият отчет за корпоративна обществена и екологична отговорност предлага равносметка за последните две години. Пандемията от COVID-19 изиграва специфична роля през този интервал. „ Горди сме, че успяхме да се оправим с пандемичната рецесия, подбудена от COVID-19 през 2020 година, по подобен еластичен и резистентен метод “, показва основният изпълнителен шеф на R&M Мишел Рива. В началния стадий на пандемията в централата във Ветцикон се основава работна група. Тя е натоварена да обезпечи снабдяването с материали, както и опцията за произвеждане и доставки. R&M съумява да извърши в точния момент и в цялостен размер уговорките към своите клиенти по планове в целия свят. Мишел Рива добавя: „ Качеството на доставките е една от мощните страни на R&M. Честните взаимоотношения с доставчиците и отличните връзки с логистичните сътрудници постоянно са били част от нашата тактика за стабилно развиване. “

Официалните наставления стават главен приоритет

Всички 13 завода на R&M неотложно вкараха наредбите на локалните управляващи. Бяха наложени прецизни хигиенични правила, а индустриалните процеси бяха приведени в сходство с рекомендациите за сигурност. От март 2020 година по-възрастните чиновници и представителите на рисковите групи работят от у дома. „ Към днешна дата има единствено няколко изолирани случая на COVID-19 измежду нашите 1250 чиновници по целия свят. Здравето и сигурността на личния състав са нашият водещ приоритет “, показва основният изпълнителен шеф Мишел Рива.

Здравето е значим фокус в R&M доста преди пандемията. В тази тенденция се ползват разнообразни стратегии, приспособени към локалните условия. В продължение на доста години централата на R&M организира постоянни фитнес събития по тематиките за физическата интензивност, храненето и психологичното здраве. През 2019 година беше осъществена стратегия за здравен скрининг за целия личен състав в завода на R&M в Индия. R&M Бразилия взе участие в национални стратегии като самодейността «Розов октомври» за дами с рак на гърдата – и това са единствено част от самодейностите.

Образованието е пиедестал на триумфа

R&M отдава огромно значение на устойчивото обучение. Осигурена е ефикасна система от тренинги за чиновници и мениджъри. През обсъждания интервал 28% от чиновниците са взели участие в на практика образования. Професионалното образование в централата на R&M е застъпено в степен, надвишаваща междинното равнище за Швейцария. В продължение на десетилетия се образоват стажанти в разнообразни специалности в сходство със системата за дуално професионално обучение, като техният брой е над междинния. В България R&M образова стажанти като част от държавен план. Първите четирима от тях приключиха четиригодишния си стаж в София през есента на 2020 година През лятото на 2019 година още веднъж в България R&M даде старт и на стратегия за образование на млади инженери. В уеб страницата на подразделението в Дубай R&M предлага благоприятни условия за студентски стажове.

„ За R&M устойчивостта и корпоративната отговорност значат резистентен напредък “, показва основният изпълнителен шеф Мишел Рива. За това способстват последните придобивания в Съединени американски щати и Китай. През 2020 година в употреба е пуснат втори цех в Китай. „ По този метод насърчаваме локалното произвеждане за съответните пазари и понижаваме световното придвижване на артикули “, добавя той.

С набор от свои лични ограничения R&M непрестанно снижава своя въглероден отпечатък. Например от 2020 година операторите на центрове за данни могат да поръчват някои оптични разпределители изцяло съединени авансово. Това понижава отпадъците от опаковки с 67% спрямо доставките на обособените елементи. А излъчванията на CO2 при дистрибуцията на оптичните разпределители се снижават със 76%.

„ Докладът за КСЕО демонстрира, че R&M Group поддържа салдото сред икономическите, екологичните и обществените вероятности в международен мащаб. Подходът за резистентност ще изведе компанията в бъдещето “, уверен е основният изпълнителен шеф Мишел Рива.

Повече информация е оповестена.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР