Веселин Марешки поиска главният прокурор Сотир Цацаров да вземе отношение

...
Веселин Марешки поиска главният прокурор Сотир Цацаров да вземе отношение
Коментари Харесай

Марешки призова прокуратурата да се заеме с Валентин Златев

Веселин Марешки изиска основният прокурор Сотир Цацаров да вземе отношение по разногласието му с Валентин Златев. Причината е коментар на шефа на "Лукойл България ", че водачът на партия "Воля " се употребява с политически чадър.

Марешки прикани основния прокурор да инициира инспекция на изказванията на ръководителя на Българската петролна и газова асоциация. "Самият факт, че се приказва, че някой в България може да наложи тежък политически чадър върху избрани типове закононарушения и нарушители, значи, че господин Златев знае кои са тези хора и какво вършат ", уточни Марешки.

"Днес събрах цялата си неустрашимост и споделям през днешния ден, че Валентин Златев знае за тези хора, които могат да постановат политически чадър върху нарушители и закононарушения. Призовавам Цацаров да се извиси на равнището на своята неустрашимост и да постъпи по същия метод както постъпи предния път - да образува на мига дело, да бъде свикан Златев, да осветли нарушители във високите етажи на властта, които могат да постановат тежки политически чадъри върху нарушители и престъпи схеми ", изясни водачът на "Воля ".

"Ако Цацаров не събере храброст да образува дело и да осветли тези хора, ние от "Воля " ще считаме, че върху лицето Валентин Златев има тежък прокурорски чадър. Надявам се, че няма да се стигне до такава степен ", добави Марешки.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР