Вероятно сме гледали все някой филм от поредицата Нощ в

...
Вероятно сме гледали все някой филм от поредицата Нощ в
Коментари Харесай

Нощ в музея

Вероятно сме гледали все някой филм от поредицата " Нощ в музея " с Адам Сандлър. Ако е по този начин, несъмнено концепцията да пренощуваме в някой музей ни наподобява като едно вълнуващо премеждие, което малко на брой имат шанса да преживеят. А в този момент Airbnb ни дава тази опция.

Да влезем в Лувъра тогава, когато всички към този момент са си тръгнали. Да имаме своя персонален гид, който да ни разведе из творбите на изкуството. Да вечеряме и да изпием няколко коктейла пред картината на Мона Лиза, където ще има построен комфортен хол.

А по-късно да се оттеглим в покоите си, които са позиционирани в емблематичната стъклена пирамида тъкмо пред музея в Париж , в която е сложена още една, по-малка пирамида, гарантираща ни уединение.

Вероятно не сме си е представяли сходна нощ. И това е разбираемо, тъй като за първи и единствен път някой ще получи позволение за прекарване като това в границите на Лувъра.

Сайтът, в който можем да резервираме всевъзможни места за спане на всевъзможни кътчета от света си партнира в Лувъра, с цел да предложи едно напълно друго преживяване. За да се включим и ни е в конкуренцията, би трябвало да дадем автентичен отговор на въпроса за какво бихме били съвършените посетители на Мoна Лиза, предава Daily Mail.
 Vagina Museum, Лондон и първият музей на женските интимни елементи
Музеят, в който ще ни хване позор

Първият музей на вагината в света

Състезанието е единствено част от самодейностите, които Airbnb и Лувъра са ни подготвили. Съвсем скоро на уеб страницата за резервации ще бъдат оповестени детайлности и ще можем да запазим своето място за някое от неповторимите прекарвания.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР