Веригата за търговия с бързооборотни стоки Kaufland България пуска собствена

...
Веригата за търговия с бързооборотни стоки Kaufland България пуска собствена
Коментари Харесай

Kaufland България пуска собствена марка прясно месо

Веригата за търговия с бързооборотни артикули Kaufland България пуска лична марка прясно месо. Първоначално линията потегля в магазините на компанията с 18 разнообразни продукта от пилешко, телешко и свинско, както и мляно месо като след време към асортимента ще бъдат добавени и други артикули.

Това стана ясно по време на публично показване на марката " Шеф Месар ".

Доставчиците на телешкото и пилешкото месо за марката са български сътрудници на Kaufland, а свинското месо е доставяно от белгийски сътрудници.

По думите на шефа на " Свежи храни " във веригата Васил Василев изборът на този европейски снабдител е пристигнал вследствие на недостига на свинско месо на пазара след епидемията от африканска чума. Той показва, че задачата на компанията е да стартира работа за новата марка и с български производители на свинско в бъдеще.

Брандът " Шеф Месар " има и подмарка " Let`s BBQ ", в която влизат 5 продукта от мариновано месо. От стартирането на продуктите от прясно месо в обектите на веригата, до момента са били продадени 330 хиляди бройки, като максимален дял от тях имат цялото пиле от марката, телешките бургери и мляното месо.
 Васил Василев
Източник:

Васил Василев

" Клиентът изисква качество и е привикнал да го открива при нас. Собствената ни марка " Шеф Месар " е следващото доказателство за това, че в Kaufland одобряваме извънредно отговорно упованията на потребителите и работим поредно, с цел да осигуряваме потвърдено качествени артикули за българските семейства всеки ден. И защото качеството при нас не е единствено на думи, се радваме, че продуктите от личната ни марка минаха сполучливо тестванията и на потвърдени самостоятелни специалисти по качеството, каквито са сътрудниците ни от TÜV Nord България ", разяснява Васил Василев.

Институтът за сертификация на хранителни артикули TÜV Nord България дава отговор за инспекциите за качеството на всички артикули от марката, които се правят съгласно 4-степенна система.

" Тя включва изненадващи инспекции на място при доставчиците на месо, лабораторни проучвания на взетите проби, деликатен мониторинг на вярното превозване на продукцията от доставчика до комерсиалната мрежа и инспекция посредством така наречен " секрети клиенти ", които сортират артикули за тест от самостоятелни упълномощени лаборатории ", изясни Стоян Йотов, който е шеф на института.

Качеството на продуктите от серията се ревизира и от външната акредитирана българска лаборатория " Глобалтест ". На годишна база са планувани над 5000 лабораторни разбора, които изследват качеството и сигурността на продукта при неговото произвеждане, превоз, предпазване и предложение.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР