Веригата магазини T Market (Т-маркет) ще оперира в нова хладилна

...
Коментари Харесай

Веригата T Market наема нова хладилна база

Веригата магазини T Market ( " Т-маркет " ) ще оперира в нова хладилна база - " Фриго сток ", против дълготраен наем. Логистичният център е благосъстоятелност на компания " Анима груп инвестмънт " и в него са вложени сред 8.5 и 10 млн. лв., посочи за " Капитал " шефът Атанас Николов.
Над 5000 квадратни метра
Хладилният склад се намира на ул. " Първа българска войска " в столицата и се простира на над 5000 кв. метра повърхност. Разполага с 6000 палетоместа и с 20 товаро-разтоварни рампи. Предлага пет температурни режима, предопределени за надълбоко замразени и охладени артикули, както и за плодове и зеленчуци.

" Обемът на нашата работа нараства дружно с отварянето на нови магазини. Това постанова търсене на нови логистични решения. Новата хладилна база е с задоволително огромен потенциал, който ще поеме и бъдещо натоварване, обвързвано с експанзията на веригата. Откриването на склада отваря 50 нови работни места, които ще набъбнат до 85 ", разяснява за " Капитал " Петър Павлов, общоприет шеф на " Максима България " - компанията, посредством която оперира веригата T Market.
Нови осем магазина до края на годината
През първата половина на годината T Market отвори магазини в Свиленград, Приморско, Бяла и Крумовград. " Вече разполагаме с 92 обекта, задачата е до края на 2021 година те да станат 100. Търсим търговски зали с сред 500 и 700 квадратни метра повърхност и задоволително място за паркиране. Насочваме се и към дребни, и към огромни градове. През 2022 година планираме да открием сред 20 и 30 нови магазина ", заяви за " Капитал " Петър Павлов.

Той разяснява, че съгласно разбор на компанията българският пазар има капацитет за най-малко още 100 магазина T Market, които оферират " микс от ниски цени, най-благоприятен подбор и обичайно мощни за българския консуматор категории като месо, плодове и зеленчуци и кулинария ".
Атанас Николов - шеф на " Анима груп инвестмънт " (вляво), и Петър Павлов, общоприет шеф на " Максима България " Онлайн продажбите - към този момент в пет града
T Market беше първата от най-големите вериги хранителни магазини в страната, която стартира онлайн продажби. Това стана още по време на изключителното състояние през април 2020, когато услугата беше пусната в София и покрайнините. При началото на онлайн продажбите от компанията разясниха, че работата по основаването на интернет магазина е почнала няколко месеца преди изключителното състояние, само че обстановката с пандемията е ускорила процеса.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР