Венци Венц се развежда, а тайните изплуват една след друга Нашареният

...
Венци Венц се развежда, а тайните изплуват една след друга
Нашареният
Коментари Харесай

Диляна Попова замесена в развода на Венци Венц?

Венци Венц се развежда, а тайните изплуват една след друга

Нашареният рапър даже има възбрана от майката да вижда сина си Ноа. Мая, към която татуирания артист твърди, че още изпитва мощни усеща, наложила това несъгласие. Тя не желала таткото да вижда невръстния им наследник и имала куп аргументи за това свое решение.

Мая не желаела таткото да доближава сина им, тъй като се страхувала. Венци Венц имал доста участия,изяви в страната и чужбина, доста последователки и плевел нощен живот. Майката се тормозила той да не болести с нещо бебето и да му аргументи неприятности. Затова издала експлицитна заповед музиканта да не идва на рандеву.

Освен това Мая се тормозела, че Диляна Попова и мъжът й имали някаква спекулация, тъй като моделката взела участие в един от неговите клипове и съгласно нея се сближили рисково.

Венци Венц обаче изрично отхвърля да е изневерявал на брачната половинка си, до момента в който бил с нея. Той е сигурен, че „ демоните и ревността, както и непрекъснатите кавги поради това възприятие “ са ги разделили със брачната половинка му.

Цялата тази драма в връзките им предиздвикала брюнетката да съобщи, че не е щастлива с него. Заради което Венци Венц взел решение да я пусне и двамата да се разведат.

Певецът се надява, че откакто се разведе публично с Мая, ще вижда постоянно сина си.

 

Тагове: Диляна Попова Венци Венц рапър Мая и Венци Венц развод Дилана Попова и Венци Венц
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР