Венета Райкова и нейната репортерка са подготвили още ексклузивни новини.

...
Венета Райкова и нейната репортерка са подготвили още ексклузивни новини.
Коментари Харесай

Уикендът Дойде С Блага Вест! Любимата Певица На България Най-Накрая Се Престраши И Каза Да! Ето Снимки, Менделсон За

Венета Райкова и нейната кореспондентка са подготвили още извънредни вести. Сред тях е новината за наследника на Фики Стораро и Гюлджан. Галена ще разкрие по какъв начин се оправя с грижите за двете си деца.

Но несъмнено най-интересна е новината за годежа на Емилия. Мълвата за него потегли преди дни, когато братовчедката на звездата показа, че имат мотив за наслада. Тя разгласява фотография на Емилия, към която прикачи емотикон с пръстен, микрофон, цветя и сърчица.

Засега изпълнителката към момента не е коментирала новината. Но явно това към този момент се е случило пред камерите на „ Папараци “ и всички ще станем очевидци на изповедта на певицата тази неделя.

Друга гореща клевета около изпълнителката гласи, че тя още веднъж е бременна. Според мълвата това е повода Жорж да избърза с предлагането на брак.



Зад гърба си той има един несполучлив брак с красивата рускиня Катерина, която е приключила Софийския университет.

Емилия също има един несполучлив брак с първия си брачен партньор Красимир. Пайнерката има две деца от Коко Динев, само че няма брак с него.

Преди месец тя разкри обществено връзката си с арабския предприемач. Пайнерката не скри, че с Жорж се познават от дълго време и още от първия момент сред тях прехвърчали искри. Но защото и двамата по това време били обвързани нямали опция да изживеят пристрастеността си.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР