Великолепната майка на милиардера Илън Мъск за пореден път прикова

...
Великолепната майка на милиардера Илън Мъск за пореден път прикова
Коментари Харесай

Все така зашеметяваща и магнетична: Мей Мъск на 74 и по бански прикова погледите от корица на списание

Великолепната майка на милиардера Илън Мъск за следващ път прикова погледите към себе си, доказвайки, че годините не пречат на хубостта.

74-годишната Мей не стопира да бъде център на мейдийното внимание поради удивителния си сексапил и магнетизъм, които излъчва.

Този път тя още веднъж развълнува феновете си, като стана най-възрастният модел, появявал се на корица на Sports Illustrated, чийто нов брой излезе през днешния ден, на 19 май.

Мей, която с изключение на модел от 50 години, е и диетолог, показва съвършени форми за възрастта си, позирайки в оранжево-бежов бански костюм.

"Не съм си представяла, че мога да бъда модел на бански за Sports Illustrated на тези години, хората несъмнено щяха да ме тикнат в лудница в случай че бях дръзнала да кажа, че ще застана пред обектива ", споделя през смях Мъск във видео, оповестено от списанието. "И в този момент, ето ме ", усмихва се тя.



"Много съм разчувствана да кажа на хората, че дамите и на 70 години са прелестни ", прибавя тя.

Снимките са направени в Белиз, а Мей сменя два костюма - на Bahia Maria с 3D флорални елементи и двуцветен костюм на Maygel Coronel, както и тоалет с изрязан контур с едно рамо.

Мей има три деца - основния изпълнителен шеф на "Tesla " Илон Мъск, ресторантьора Кимбал Мъск и режисьорката Тоска Мъск. Дъщеря ѝ я приветства за изявата и показа пред изданието, че се гордее с майка си, която с изключение на, че има две докторски степени, е най-безстрашната жена на планетата.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР