Великолепен концерт под надслов „Лято, здравей!“ изнесоха младите дарования от

...
Великолепен концерт под надслов „Лято, здравей!“ изнесоха младите дарования от
Коментари Харесай

Талантите на Арт Войс Център посрещнаха лятото с наши и св...

Великолепен концерт под надпис „ Лято, здравей! “ изнесоха младите дарования от „ Арт Войс Център “ на сцената на парк „ Рибница “ в „ Северен “.



Районният кмет Стоян Алексиев се обърна към участниците в концерта с думите:

„ Радвам се, че в нашия град има толкоз надарени деца и младежи, спечелили многочислени награди в редица състезания в разнообразни музикални жанрове.Пожелавам Ви да бъдете здрави и устремени към нови провокации и триумфи.Следвайте и самоуверено сбъдвайте фантазиите си.Желая Ви радостно и щастливо лято, изпълнено с доста завършения и приятни изненади “.



Талантливите актьори извършиха рок, поп, джаз музика, български и международни шлагери.

Децата от група „ Магия мини “ изпяха песните „ Маймунката Нео “ и „ Детство мое “.Петгодишната Катерина Кънева - притежател на Гран При от конкурс „ Песенна палитра “ 2021г., извърши „ На татко си щерка “. Велина Сарелска, която е на 8 години и е лауреат на състезания в България, Италия, Малта, зарадва присъстващите с прелестно осъществяване на песента „ Мама “.Четиринадесетгодишната тийнейджърка Ивайла Терзиева - победител в тв формата „ Нова звезда “ по БТВ през 2019г., извърши песента „ Завинаги “.







Поп песни на британски език сервира на публиката Лидия Ганева. Петнадесетгодишната госпожица, показала България на Детска Евровизия през 2016г. в Малта, живее във Финландия, само че се върна в Пловдив особено за събитието.

„ Арт Войс Център “ е основан като вокална школа за надарени артисти и групи през 2013 година от неговия подстрекател и основен вокален възпитател Руми Иванова. През годините възпитаниците ѝ са носители на безчет оценки от състезания по пеене, участници в ТВ стратегии, концерти и риалити формати. Някой от най-големите триумфи са:

- избирането на Лидия Ганева за представител на България на Детска Евровизия през 2016г –единственият избор, станал с действително гласоподаване и избор от Телевизионния формат „ Децата на България са супер “ по БНТ1;

- изборът на Даниела Пирянкова още веднъж във формат с директно гласоподаване на жури и аудитория по БТВ през 2017 година и най – огромният - успеха на последния ХFactor на 4Magic – група, основана и ръкoвoдена от Руми Иванова.

В момента в школата се образоват над 100 деца и младежи и работят 6 преподаватели по пиано, солфеж, национално, поп и джаз пеене. Школата е основател на план “Пловдив – СтоЛица на песента “, взаимно с Биг Бенд Пловдив, както и на фестивала “Ноти по пясъка”, провеждан в Приморско към този момент 5 години. И сега възпитаниците на школата са дейни участници в културния живот на Пловдив.

Един от върховите моменти в живота на „ Арт Войс Център “ е запознанството и съдействието с Пламен Димов – основател и наставник на световноизвестната рок група “Nightwish” и гостуването на огромна група – 17 младежи на фестивала в Китее -Finlandia през 2019г.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР