Великобритания няма да плати нищо на ЕС без търговска сделка

...
Великобритания няма да плати нищо на ЕС без търговска сделка
Коментари Харесай

Доминик Рааб: Великобритания няма да плати нищо на ЕС без търговска сделка след Brexit

Англия няма да заплати нищо на Европейски Съюз без комерсиална договорка след Brexit, споделя новиsт министър за Brexit Доминик Рааб пред английския вестник The Sunday Telegraph

Англия ще откаже да заплати сметката си за развода с Европейския съюз от 39 милиарда паунда на Брюксел, в случай че не бъде реализирано съглашение за комерсиална договорка, даде обещание новият английски министър
Доминик Рааб сподели пред The Sunday Telegraph, че ще направи голямото заплащане публично условно, в случай че Европейски Съюз " извърши своята част на договорката ".
Обещанието ще бъде приветствано от водещи последователи на Brexit, откакто държавното управление съобщи през май, че няма проекти за правно използвана връзка сред заплащането и бъдещите търговски връзки, заяви организация Фокус.
На фона на разпадането на доверието към кабинета Филип Хамънд съобщи, че " напускането без възнаграждение на дължимото... няма да ни направи благонадежден сътрудник в бъдещи интернационалните съглашения ".
В първото си изявление от вестника след назначението му Рааб съобщи, че член 50 - механизмът за излизане, задействан от Обединеното кралство, приканва за комерсиално съглашение, както и за съглашението за отдръпване, което включва и сметка за развода от 39 милиарда паунда (44 милиарда евро).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР