Великобритания е разтърсена от шокиращ доклад за лондонската полиция. Според

...
Великобритания е разтърсена от шокиращ доклад за лондонската полиция. Според
Коментари Харесай

Публикуваха шокиращ доклад за лондонската полиция

Великобритания е разтърсена от фрапантен отчет за лондонската полиция. Според резултатите от без значение изследване полицията в английската столица е институционално расистка, сексистка и хомофобска.

Докладът бил поръчан предходната година, откакто служител на реда беше наказан на пожизнен затвор поради отвличането, изнасилването и убийството на 33-годишната Сара Еверард.

В изследването се показва, че полицията в Лондон не е съумяла да отбрани обществото от злоупотреби, не съумяла да предотврати и случаите на полов тормоз върху дами полицайки.

" Без подозрение има дискриминационна настройка в цялата полиция на Лондон. Имаме съществени доказателства, които удостоверяват тези изказвания. Полицията не съумя да ни увери, че чиновниците ѝ имат честност и съблюдават нормите да са полицейски чиновници ", сподели баронеса Луиз Кейси, член на Камарата на лордовете.

След обявяване на отчета кметът на Лондон беше запитан от публицисти дали дъщерите му ще не престават да имат доверие в лондонската полиция.

" Отговорът допуска да е " да ". Но в този миг доверието в полицията е изцяло разрушено ", сподели министър председателят на Англия Риши Сунак.

Призивите в обществото са за незабавни и огромни промени на лондонската полиция.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР