Велико Търново. Полицията във Велико Търново разследва 48-годишен мъж от

...
Велико Търново. Полицията във Велико Търново разследва 48-годишен мъж от
Коментари Харесай

Полицията във Велико Търново разследва 48-годишен мъж, измамил 20 души, че ще им осигури работа в Англия

Велико Търново. Полицията във Велико Търново проверява 48-годишен мъж от Видин, измамил 20 души, че ще им обезпечи работа в Англия. Това оповестиха от ОДМВР - Велико Търново . В хода на следствието са събрани задоволително данни, че при започване на януари 2019 година, в изискванията на продължавано закононарушение, мъжът е измамил 20 души, посредством интернет разгласи, че има желание и опция да им посредничи при започване на работа в Обединеното кралство.

По този метод той им е предизвикал имотна щета в размер на близо 6 000 лева, представляващи суми за такси и депозити. След отчет на материалите в Прокуратурата той е притеглен, като обвинен. В момента изтърпява наказание„ отнемане от независимост “ в пандиза във Враца.

28-годишен от Велико Търново е упрекнат в потребление на непознат платежен инструмент. В хода на следствието са събрани задоволително данни, че в интервала 3 юни – 20 юли 2019 година с непозната дебитна карта и без знанието и единодушието на титуляра, посредством 12 транзакции е изтеглил сумата от 6 000 лева След отчет на материалите в прокуратурата той е притеглен, като обвинен, наложена му е мярка за неотклонение „ подписка “.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР