Велико Търново. Часове след възникването на тежката катастрофа на път

...
Велико Търново. Часове след възникването на тежката катастрофа на път
Коментари Харесай

Експерти проверяват мястото на тежкия пътен инцидент в участък от пътя Русе – Велико Търново

Велико Търново. Часове след възникването на тежката злополука на път I-5 в сектора Русе-Велико Търново специалисти на Държавна организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “ започнаха ревизия на мястото на случая, оповестиха от организацията .

Към момента има информация за четирима починали и шест ранени пасажери. Пострадалите са превозени в болнично заведение. Произшествието е настъпило на ляв завой при лимитирана видимост, като лидерът на рейса, движещ се посока Русе, е напуснал пътното платно, вдясно по посока на придвижването, и след удар в спрял отвън пътното платно автомобил e последвал и удар в дърво.

Първоначалният оглед сподели, че има дефекти в пътната инфраструктура и необезопасени обекти в крайпътното пространство. В хода на следствието следва да се открият аргументите за пораждане на тежкото произшествие, както и скоростта на придвижване на рейса.

Всички констатации ще бъдат обединени в отчет и ще бъде изпратен в най-кратки периоди до способените институции, дружно с всички предишни установени проблеми и рекомендации за път I-5 в сектора Русе-Велико Търново.

Инспекцията продължава.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР