Веднага потърсих контакт с главния прокурор след излизането на бруталните

...
Веднага потърсих контакт с главния прокурор след излизането на бруталните
Коментари Харесай

Станислав Владимиров: Много институции са отговорни за това да се стигне до там

Веднага потърсих контакт с основния прокурор след излизането на бруталните видеоклипове с принуждение. Той сподели, че ще се запознае със случая. Имаше светкавична реакция още на идващия ден от страна на Министерство на вътрешните работи. Това сподели кметът на Перник Станислав Владимиров в предаването „ Говори в този момент “ по Българска национална телевизия.

Ръководството на Министерство на вътрешните работи е поело ангажимент, че случаите ще бъдат прегледани в елементи. В града има засилено полицейско наличие, с което да се профилактира целия подозрителен контингент в Перник, съобщи кметът на града. „ Трябва да пресечем това, което се заражда сега, тъй като това, което видяхме, е ужасяващо “, сподели той.

Много институции са виновни за това да се стигне до там, счита Владимиров, в това число фамилията, учебното заведение, обществото. „ Никой не може да повярва, че такава експанзия е останала незабелязана от институциите в Перник дълго време. И в действителност тези въпроси, които си задаваме, към този момент остават без отговор “, съобщи той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР