Веднага бяхме запитани дали ще се включим в управлението на

...
Веднага бяхме запитани дали ще се включим в управлението на
Коментари Харесай

Костадинов: Бяхме запитани дали ще се включим в управлението на мястото на ИТН

" Веднага бяхме запитани дали ще се включим в ръководството на мястото на Има Такъв Народ ", това написа водачът на Политическа партия " Възраждане " Костадин Костадинов в профила си във Фейсбук.

" Пет са изискванията, които ние слагаме в самото начало на каквито и да било диалози и нямаме проблем да седнем и да беседваме за бъдещето на България с всяка една политическа организация. 1. Изтегляне на проекта за въвеждане на еврото и вдишване на корав политически ангажимент, че в никакъв случай българският лев няма да бъде сменен от друга валута в България. 2. Прекратяване на контракта за даване на военни бази на Съединени американски щати в България. 3. Задействане на процедура за сформиране на необятен преговорен екип, включващ представители на всички политически сили в страната, за предоговаряне участието на България в Европейския съюз. 4. Насрочване на референдум за участието на България в НАТО. 5. Незабавно повдигане на глобите против Русия. ", написа той.

По-рано през днешния ден на изключително изказване водачът на „ Има подобен народ” Слави Трифонов разгласи, че поставя завършек на обединението. „ Доброволно излизам от ръководството. От през днешния ден издърпвам министрите на Има Такъв Народ и поставям завършек на тази коалиция и на тази агония”, разгласи той.

„ Причините, заради които тази коалиция не работи и заради която ние нямаме място в нея са две - Северна Македония и обстоятелството, че в страната към този момент няма пари”, обясни водачът на Има Такъв Народ.

Кирил Петков съобщи, че ще опита да продължи да ръководи в модела „ държавно управление на малцинството “.

„ Днес е денят на водораздела – може да сте от страна на корупция, на мафията, или да имате кардинална позиция да има надзор над всеки един лев в страната. Правителство на малцинството е доста по-добре от държавно управление, на което се пробват да извиват ръцете, да няма законодателни промени. Когато става дума за морал – думата употребена от Слави Трифонов, морал не е да се крием под общи заглавия за нереални искания “, уточни министър-председателят.

На брифинг Корнелия Нинова разгласи, че Българска социалистическа партия поддържа политиката на кабинета „ Петков ".

Тази вечер ще има ще има лидерски съдружен съвет.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР