„Вечна слава на милионите герои от Втората световна война! Да

...
„Вечна слава на милионите герои от Втората световна война! Да
Коментари Харесай

Марешки: Поклон пред саможертвата на героите от Втората световна война

„ Вечна популярност на милионите герои от Втората международна война! Да си спомним за тях с признателност и поклонение пред саможертвата им! Нека в никакъв случай повече Европа да не претърпява този смут! Нека покажем на всички, които обичат да дрънкат оръжия, че няма да им позволим сходно безумство! “ Това написа по случай 9-ти май във Фейсбук профила си водачът на " ВОЛЯ " и заместник-председател на Народното събрание Веселин Марешки.

Според него, публичният финансов запас би трябвало да отива за просвета, стопанска система, туризъм, за здраве и обучение, за поддръжка на децата, на младите фамилии и нуждаещи се, само че не и за въоръжаване. „ Това е рационалната модерна политика! Народите би трябвало да си сътрудничат, а не да водят война между тях! Нито една политическа цел не може да оправдае унищожаването на национални полезности, избиването на почтени хора! Това е закононарушение по отношение на човечеството! “, разяснява в обществената мрежа Марешки.

Той прикани да сме бдителни и да не разрешаваме на никого да се пробва през днешния ден да прокарва каквито и да било сюжети, застрашаващи мира, свободата, правата, здравето и живота на хората!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР