Вечерният апетит е непредвидим. Можете да си обещавате хиляди пъти,

...
Вечерният апетит е непредвидим. Можете да си обещавате хиляди пъти,
Коментари Харесай

Десет трика да не се тъпчете нощем

Вечерният вкус е непредвидим. Можете да си обещавате хиляди пъти, че през нощта няма да отваряте хладилника, само че в един миг волята ви да се срути.

Вижте няколко трика, с които да заблудите апетита:

1. Вода, а не храна

Една чаша доматен сок, минерална вода с комат лимон или чаша зелен чай ще притъпят глада. Освен това ще оказват помощ за унищожаване на токсините в организма.

2. Ментова запарка

Една супена лъжица мента би трябвало да заври във вода и да кисне 5-10 минути. Отпуснете се, изпийте я на дребни глътки и си мислете за нещо прелестно. Тази процедура разрешава да забравите за апетит в продължение на 3 часа.

3. Дъвки

Дъвките спомагат за премахване на апетита - дъвченето и сладкият усет ще си свършат работата, тялото ще престане да желае храна.

 Десет трика да не се тъпчете нощем

4. Гореща вана

Горещата вана има успокоителен резултат върху тялото и снижава апетита. В допълнение гореща вана усилва потенето и оказва помощ за премахването на непотребните течности от тялото.

5. Паста за зъби

Колкото по-рано си измиете зъбите, толкоз по-добре. Тъй като четката и пастата разсънват конвенционален инстикт, че сте завършили към този момент с яденето и е време за сън.

6. Разходка

Разходката на чист въздух ще ви отклонени от мисълта за храната Въпреки това след нея още веднъж може да се появи апетитът ви. Така е добре незабавно след нея да си легнете.

7. Лъскавите женски списания

Това е различен психически способ за ограничение на яденето вечер. Много дами признават, че облиците на хубавиците и моделите на страниците на списанията, им оказват помощ да лимитират желанието за храна.

8. Ароматерапия

Парфюми с флорални и плодови аромати оказват помощ за потушаване на желанието за непланирано хранене.

9. Две части на шоколад

Залъжете острия апетит с 2 късчета шоколад. Но не повече! В това количество шоколадът няма да навреди, даже ще е от изгода.

10. Чесън

Стрийте три скилидки чесън и налейте чаша студена преварена вода. По една супена лъжица от този разтвор оказва помощ за битката против нежелания вечерен вкус. Този способ не е подобаващ за хора с капризни стомаси.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР