Вече ви информирахме, че типовото одобрение на рестайлинг версията на

...
Вече ви информирахме, че типовото одобрение на рестайлинг версията на
Коментари Харесай

Как актуализацията повлия на офроуд способностите на Lada Niva

Вече ви информирахме, че типовото утвърждение на рестайлинг версията на Lada Niva се появи на формалния уеб страница на Rosstandart. Заедно с обновената машина (модификацията е с вътрешнозаводски показател 212300-80), в документа за типово утвърждение OTTS е маркирана и версията, която се създава сега (212300-55), утвърждението за която е публично годно до 2022 година Що се отнася до Niva-та с новия образ, полученото OTTS важи за три години - тя може да бъде създавана до 17 декември 2023 година.

На фона на тези типови утвърждения експерти от съветските медии незабавно се захванаха със сравнението на характерностите на двата модела. Предвид детайлите, оказващи въздействие на офроуд способността на колите се вижда една забележима разлика сред актуалната и бъдещата Niva - общата дължина за досегашната Niva е 4 056 мм, а на обновената - 4 099 мм. Така новите брони прибавят малко над 4 сантиметра към дължината на автомобила.
 Как актуализацията повлия на офроуд качествата на Lada Niva

От позиция на геометричната дарба, това до известна степен ще понижи ъглите на влизане и излизане, които са надлежно 35 и 36°. Това леко понижение няма да повлияе на ежедневната употреба на автомобила, само че може да окаже въздействие в по- сложни офроуд условия.

Освен тази разлика, останалата част от офроуд арсенала си остава същата, защото техническата част на автомобила няма да претърпи никакви промени. Постоянно задвижване на всички колела, раздатка с понижаващи предавки и централна блокировка на диференциала, както и моторът с мощ 80 к.с. и оптимален въртящ миг 127 Нм. По неофициални данни обновената Niva ще бъде публично показана още до края на годината и ще бъде пусната на пазара през януари 2021-а.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР